lauantai 29. elokuuta 2020

Talouden realiteetit ovat kaiken politiikan yläpuolella

Politiikka voi parhaimmillaan ainoastaan peesata taloutta, mutta milloinkaan politiikalla ei voi johtaa taloutta. Hallitus, joka haluaa johtaa ideologisesti taloutta, on tuominnut oman kansansa köyhyyteen.

Talous on aina oleva jokaista ideologiaa ohjaava tai tuhoava tekijä, riippuen siitä, miten yrittäjämyönteisiä kyseisen ideologian mestarit ovat.

Politiikka ja talous eivät ole yhteen sovitettavissa, koska talous on paljon korkeampi kuin mikään poliittinen ideologia. Talous eli taloudellisuus on jopa korkeampi kuin yksikään uskonto; sellainen uskonto on tuhoon tuomittu, joka haluaa pakottaa ihmisiä johonkin kolhoosiseen yrittäjyyteen.

Yksikään poliitikko ei voi tajuta talouden pakottavia sääntöjä, eikä yksikään rehellinen yrittäjä voi hyväksyä mitään taloutta ohjaavaa politiikkaa, koska talous ei voi koskaan olla alisteinen millekään politiikalle.

Suomeksi; Yrittäjä ei voi mitään sille, että hänen on pakosta pyrittävä olemaan kaiken poliittisen eetoksen  yläpuolella, tai muutoin hän osallistuu yhteiskunnan tuhoamiseen. Poliitikot ovat aina kumartaneet patruunoja, mutta ainoa oikea idelogia ei voi suvaita patruunoja.
Talouden lait ohjaavat jokaista ideologiaa, mutta jos ideologia ei hyväksy talouden lakeja, sille käy kuin Neuvostoliitolle, tai USA:lle pienellä viiveellä.

Politiikka on aina pelkästään korvien välissä, kun taasen yrittäminen on sormissa. Edellä mainitusta syystä johtuen kaikkien uskontojen papitkin  joutuvat aikaa myöten alkamaan yrittäjiksi. On äärimmäisen typerää, että maailmassa olisi guruja, jotka eivät itse rakenna asramejaan ja vielä typerämpää se olisi, että maailmassa olisi uskovaisia, jotka eivät itse pysty hillitsemään himojaan, vaan vaativat, että muiden pitäisi käyttäytyä tietyn kaavan mukaan, ettei heillä kulli seisoisi. 

Pappeus ja oikeaoppisuus tulevat vääjäämättä häviämään maailmastamme. Vaikka itse en olekaan sitä enää näkemässä, niin voin olla hyvillä jo mielin jo nyt, että lopuksi täällä ei enää ole yhtäkään uskovaista.
Jumala, eli ihmisten isä on fakta, jonka epäileminen tai pelkästään uskonalaiseksi saattaminen on pahuutta itsessään, tai ainakin sen järjen syvää halveksuntaa, joka meillä kaikilla on yhteistä, Tajuatteko, te samperin jästit? Jos sinun järkesi olisi sinusta tai sattumasta niin sinä olisit täysin sokea typerys kaikelle muulle. Ateistit ja kaikki muut nistit ovat pullojärkisiä, mukaan lukien kaikki filosofit, joilla ei ole mitään ymmärrystä universaaliselle järjelle.

Jos ymmärrät yhdenkään lauseen yllä olevasta, niin olet todisteena universaalisesta järjestä.
Ymmärrän toki myös filosoja, jotka eivät käsitä edes sen vertaa kuin juuri sinä käsität, kun päätit pitää tätä kaikkea pelkkänä paskana.

JATKAKAA...

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ei ole sellaista poliitikkoa, jolla ei olisi haluja kehua, miten juuri hänen ideologiansa teki mahdolliseksi nykyisen kehityksen. Mutta. Ihmiskunkunnan kehitystä ovat kautta aika aikain johtaneet muutamat harvat ihmiset, jotka suoraan sanottuna ovat viis veisanneet ideolgioista.

Ihminen ei voi samaan aikaan olla politiikko ja keksijä. Ajattelijat eivät voi koskaan olla poliitikkoja.
Yksikään politiikko ei ole koskaan kehittänyt ihmiskuntaa. Politiikan ainoa ansio on siinä, että se toimii vain hidasteena ihmisen evoluutiolle. Ilman politiikoja ihminen olisi jo Proxima Centaurissa. Poliitikkojen ansio on siinä, että he keksivät aina, miten keksijöiden keksintöjä voidaan käyttää ihmisten tappamiseen.