sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Ei oppinut juoksuhautaa kaiva

 Venäläiset todistavat, mitä tapahtuu jokaiselle kansalle, jonka johtajat uskovat, että rajan takaa tulevat pystyvät tuosta noin vain oppimaan uuden kotimaansa tavat, uskomukset ja tottumukset. Olisi luullut, että suomalaisilla olisi jo ollut viisisataa vuotinen oppi, miten venäläinen on aina venäläinen, eikä siitä saa edes turkulaista, vaikka voissa paistaisi.

Suomi on tähän mennessä säästynyt isovenäläisyydeltä vain siitä syystä, että tänne ei ole pienessä ajassa tullut suurta määrää venäläisiä, mutta nyt sekin Suomen turva on vaarassa. Viimeistään tämä kaikkien venäläisten jo syntymässä saatu tuhatvuotinen ideologia pitäisi olla hälytys viimeisillekin idealisteille, että Suomeen voitaisiin tuottaa mielin määrin muita kansalaisuuksia ilman että he eivät lopulta toimisi vastaavasti kuin venäläiset, joilla sentään on ollut tietty kohtalon yhteys Suomeen viimeiset tuhat vuotta.

On aivan saletti, että Suomen demokratia tapetaan, jos tänne tulee vielä lisää ulkomaalaisia, joilta ei saa ensisijassa vaatia suomen kieltä eikä suomalaista kulttuuria. Jokainen venäläinen on syyllinen siihen, millainen hallinto heillä on. Suomeen ei tule päästää enää yhtäkään venäläistä, koska he ovat voissa paistettuja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielummin ryssiä maahan kuin kuvottavia paskaneekereitä joita arvottomat nekrunmunakiimoissaan ihmisoikeuksista röhkivät suomalaishuorat maahan haalivat.
Ryssälässä on sentään todellisia naisia joita onkin aika tuoda maahan aluksi vaikkapa puoli miljoonaa työvoimapulaa paikkaamaan ja sotaa turvaan.
Ihan samat perustelut kuin arabiloisille joita suomalaishuorat maahan haalivat - ja ei SILLÄ EI OLE MITÄÄN VÄLIÄ ETTÄ ITSE SODAN ALOITTIVAT AIVAN KUTEN EI OLLUT ARABISYÖPÄLÄISTENKÄÄN KOHDALLA.
Esim. suomalaishuorien aiheuttama hoitajapula ratkeaa samantien.
Suomalaishuorat luonnollisesti on aika laittaa maksamaan touhu KOSKA TASA-ARVO VELVOITTAA eiks jeh?
Jos se ei jollekin RASISTISELLE suomalaishuoralle kelpaa siitä vaan konttiin niin rahdataan teidät suoraan Somaliaan jossa voitte röhkiä palvomillenne paskaneekereille kuinka valkoinen mies on niin paha.

Nyt vihaa ja rasismia vastaan rohkeasti.