keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Rikkaiden opettamaa halveksuntaa

 Rahasysteemi opettaa lapset halveksimaan niitä, joilla ei ole merkkivaatteita. Haluan, että lapsia aletaan opettaa halveksimaan niitä, jotka eivät pysty elämään suu säkkiä myöten. Jo riittää se, että rikas julistaa, miten hänelle tulee rahaa jostain mystisestä luottamustoimesta.

On se vaan kumma juttu, että mitä varakkaampi ihminen on sitä vähemmän hän tietää, mistä hänelle tulee lisää rahaa. Tietysti, vain idiootit voivat uskoa, että rikkaiden tietämättömyys omista tulonlähteistään olisi jotenkin mystistä, ikään kuin jostain Harry Potterin taikasauvasta tulleita.

Ehdotan, että jos rikas ei tiedä, mistä hänelle tulee rahaa, niin silloin se raha kuuluu veronmaksajille.

Jos et ole ikinä ennen kuullut mitään vastavaa, niin lue kuules omalla vastuullasi tosta alkuun: 

Iltalehti: Henkilö on saanut rahapeliyhtiöltä 120 000 euroa – ilmoittaa saaneensa rahat mystisestä luottamustoimesta.

Lisää:
Maanpetos maksaa 30000 euroa per kuukausi.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Rikkaille kateus on vastaava vastaansanomaton totuusväite kuin liberaaleille on sana rasisti.
Kun rikas tai rikkautta himoitseva näkee kritiikkiä rahataloutta kohtaan, niin hän kiljuu kuin apina huutaen vihreältä oksaltaan, miten kaikki ovat vain kateellisia. Ihan samanlaista kiljuntaa kuullaan myös suomalaisuutta tuhoavien suista. Jos ikinä käytte sademetsässä, niin kuulette sieltäkin samanlaista apinoiden kiljuntaa.

Brainleak kirjoitti...

Kuunnelkaa tarkoin rikkaita ja oppikaa heiltä.
Rikkaiden mukaan te olette ainoastaan kateellisia rikkaille, eikä teillä voi olla mitään muuta tunnetta, vaikka kysyisitte niitten perään sitten Freudilta, Engelsistä tai Jungilta. Hyväksykää ainoa mahdollinen tunnetilanne, ja uskokaa, että kaikki teidän tunteenne on vain kateutta, koska muutoin te ette saa pään silitystä rikkailta, joiden ainoa tunnetila on ahneus.

Niinpä te voitte vain ylistää ministereitä, jotka ovat säätäneet lait, että vain heille kuuluu korotusautomaatti ja heille kuuluu 30000 euroa puhtaana käteen siitä hyvästä, että he eivät rupea maanpettureiksi. Mutta teidän selkänne takana teidän rahoilla leventelevät voivat tehdä mitä tahansa, eikä heitä voida tuomita, koska heillä on sen verran veronmaksajilta saatua massia, että verovaroilla elelevät tuomarit uskovat, miten viattomia juttuja ministerit lokoillessaan vain laukovat.

Ikinä ei voi tulla sellaista, että joku karenssiajan ministeri joutuisi oikeasti maksamaan edes karenssiaikansa palkat takaisin. Vain idiootit voivat uskoa, että ministerit olisivat suu säkkiä myöten karensikaikanaan.