perjantai 28. lokakuuta 2022

Viisaampi kuin politiikko

 Poliitikot hysteerisesti etsivät somesta kansalaisten möläytyksiä, joita he nostavat esille esimerkeinä, miten Pihtiputaan mummokin pystyy elämään parilla kympillä viikossa:

IL, 28.10.2022: Kommentti: Sari Sarkomaan lipsautus on myrkkyä kokoomukselle.

".... HUOMIO kiinnittyi puheen kohtaan, jossa Sarkomaa antoi ymmärtää, että yksi ihminen hankkii parilla kympillä monen viikon ruuat. ... "

Olen jo viitisenkymmentä vuotta osoittanut sitä, miten poliitikko irvailee kansalle löydettyään "kylähullun", joka kertoo, miten vähällä hän selviää. Ei ole yhden yhtäkään poliitikkoa, joka itse omalla elämällään todistaisi, ettei vaatimaton elämä todellakaan vaadi kansan kassan ryöstöä. Koska yksikään sellainen ihminen ei voi tulla kansanvalituksi, joka kertoisi, miten hän ei tarvitse kuin pari euroa päivässä.

Olen aivan satavarma, että joka ikinen poliitikko osallistuu joka päivä Kansan ryöstämiseen. Silloin tällöin, kun poliitikoilla on rahapula, joku yksittäinen poliitikko esittää ihailua, miten jopa kylähullut pystyvät elämään onnellista elämää parilla eurolla päivässä. Mutta!

Milloinkaan, ei kuuna ikuisna, yksikään poliitikko ei pysty säästämään kansan varallisuutta, vaan tänäkin päivänä joka ikinen poliitikko vollottaa, miten syvässä palkkakuopassa he taas ovat.

PS. Kokoomus ei todellakaan ole pahinta laatua kansan ryöstäjinä, mutta kokoomuslaiset sentään eivät pysty peittämään omaa typeryttään, toisin kuin vasemmisto, jonka älykkyys ei riitä edes koiran paskan peittämiseen.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yllätys että Suomalaisvastainen nekrunpalvojahuora on täysin irtaantunut todellisuudesta.
No onnea vaan suomalaisHUORAT - Suomalaishuorat sarkomaankin ovat sinne äänestäneet nekruapinoitten persettä nuolemaan eivät miehet.
Jälleen yksi erinomainen esimerkki siitä että naisilta on aika poistaa äänioikeus ja heidän päätöksentekonsa on syytä jatkossa rajoittua siihen kuinka valmistaa voileivän.

Kansallismielinen vihreä puutarhuri Seppo Lehto eduskuntaan 2023 kirjoitti...

Helvetin ansiokasta päättelyä ja kirjauksia ;) #On tilanne liian usein: Nyt on valtio kylään tullu
Ja on siellä kuin kotonaan
Ja viimeinen kylähullu
Pois hoidetaan

Ei Suomessa saa puhua totta siitä pitää huolen valtion kgb-taustaiset sovjet-aikaiset rotat valtionsyyttäjinä, syyttäjärottina paikallistasoillakin.

Seppo Lehto 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta ja 20 v velkavankeutta oikeutetutusta vittuilusta maamme mädättäjiä kohtaan
Eduskuntavaalit Pirkanmaa Valkoinen vaihtoehto ;) Väittävät että "valkoinen vaihtoehto" on piip piip jopa jutkutubesta on videoita poistettu, mutta musta tulevaisuus se vasta rasismia on?

Finnish Dissident Seppo Lehto suomalainen toisinajattelija oikeinajattelija demla-, mokutus- ja suvakkiohorojen pappien ja papittarien mustamaalauksen = uhri ilmaisu-, sanan- ja vapaudenriistojen uhri kirjoitti...

#Eduskuntavaalit #maahanmuutto #islam #Ryssä #maahanmuuton #islamin #vastustaminen #voimakkaammin #esille: #EduskuntavaaliehdokkaatPirkanmaa2023 maahanmuutto #miehitysalueiltamme #poistettava #SeppoLehto #Aluepalauttaja #eduskuntavaaliehdokasPirkanmaa2023 https://eduskuntavaalit-maahanmuutto.blogspot.com/2022/11/eduskuntavaaliehdokkaat-pirkanmaa-2023.html?spref=tw