keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Kallein mahdollinen poliitikko

 Siis, millainen voisi olla kaikkein halpamaisin poliitikko kansalle?

Minäpä kerron.

Se on sellainen, joka vaatii täyttä palkkaa siitä hyvästä, että hän ei kerro valtiosalaisuuksia Putinille. Tiedän, Joka ikinen idiootti julistaa, että poliitikoille pitää maksaa veromaksajien rahoja siitä hyvästä, että he voisivat edelleen teeskennellä olevansa rehellisiä ja kunniallisia Suomen kansalaisia.

Tajuatteko te idiootit, että maksamalla poliitikoille vaitiolosta "täyttä" palkkaa te itse asiassa väitätte, että te olette valinneet täysin läpimätiä mätämunia Suomen johtajiksi. Miten vitussa te olette voineet vajota niin täydelliseen idiotismiin? Voi helvatin helvatta, että minua suututtaa tuollainen täydellinen idiotismi ja kansanpetturuus, jonka verhoksi pitää laittaa seteleitä.

Nuo saatanan poliitikot muka vielä luulevat, että heillä olisi jokin avain köyhyyden vähentämiseen, kun he samana päivänä vielä kehtaavat esittää, että he voisivat pitää suunsa kiinni, jos he vain saisivat vähintään vuoden ajan 30000 euroa kuukaudessa olematta ilman ajattelua! Voi vittua, teidän kanssa, miten syvälle te olette upottaneet ihmisyyden.

Paljastuttuaan maanpetturiksi, poliitikko tietysti väittää, ettei hän ole rikastunut maanpetturuudellaan, mutta silloin poliitikko ei käytä sairaanhoitajien palkkataulukkoa, vaan miljardöörien ja muiden vajakkien käsitystä siitä, mitä on oikeanlainen rikastuminen.

Ei kommentteja: