sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Miten diktatuuri syntyy

 Diktatuurin syntyprosessi on täysin demokraattinen; hiljainen enemmistö ei millään tavoin vastusta oikeassa olevien väitteitä.

On myös huomioitava se, että joka ikinen Venäjän sortokoneistoon palkattu on ensialkuun ollut tuiki tavallinen ryssä. Jos joku suomalainen kommunisti vielä kehtaa uikuttaa, ettei venäläisiä saa syyttää Venäjästä, niin, niin kerrottakoon, että kaikki, ihan joka ikinen ryssä on alkujaan ollut tavallinen ryssä.

Koska ymmärrän, että suomalaiset eivät vieläkään halua ymmärtää, että ryssällä eikä ryssällä ole mitään eroa, niin tässä on rautalankaa; joka ikinen miliisi, joka ikinen minkä tahansa Venäjän hallinnon työntekijä on ihka tavallinen ryssä, eli joka ikinen Suomeenkin tullut ryssä on täysin valmis ryssä, ryssimään vaikka koko planeetan.

Venäjällä se on helppoa palkata kuka tahansa ryssimään, kun vaan nappaa ketä tahansa kadunkulkijaa hihasta ja kuiskaa hänelle, miten Venäjä ei voi olla suurvalta ilman sinua.

Kaikki venäläiset omaavat tuhatvuotiset ryssimisen arvot, eikä niitä arvoja voida poistaa ryssien korvien välistä millään viherpiipertäjien keinoilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sori finskihuora kun ei enää kiinnosta.Täsmälleen sama pitää paikkansa myös arabien kohdalla ja SUOMALAISHUORAT niitä tänne ehdoin tahdoin alhaisten viettiensä ja lapsellisen narsisminsa vieminä ovat vuosikymmeniä tuoneet.
Joten:
Haista finskihuora paska.
Suomihan kuuluu kaikille.
Näinhän SUOMALAISHUORAT ovat röhkineet vuodesta toiseen.
Eli:
Tervetuloa Venäläiset.

Ai nytkö ei enää maistukaan monikulttuurisuus?
No voi voi finskihuora.Ei ole Suomalaismiesten ongelma.
Itsepä olette soppanne keittäneet.
Bon appetit.

Kansallismielinen vihreä puutarhuri Seppo Lehto eduskuntaan 2023 kirjoitti...

Suosittelen kirjoituksiasi twitterissä ;)
OccupiedTerritoriesbackToFinlandUkraine SeppoLehto
@mielenosoitus
·
1m
#Suosittelen lukemaan #KatiSinenmaa: Maan tavalla: #Miten #diktatuuri #syntyy https://sinenmaa.blogspot.com/2022/10/miten-diktatuuri-syntyy.html?spref=tw Suosittelija #SeppoLehto #diktatuurinUhri #eduskuntavaaliehdokasPirkanmaa