keskiviikko 12. lokakuuta 2022

NATO-OTAN testamentti

 Kaikki ne liitot ovat tuomittuja epäonnistumaan ja hajoamaan, joiden liitokset perustuvat johonkin muuhun kuin yhteisiin arvoihin ja uskomuksiin.

Esimerkiksi NATO on jo hajoamassa, koska NATO:n johtajina ovat olleet sellaiset pölvästit, jotka luulevat, että pelkillä yhteen sopivilla asejärjestelmillä NATO pysyisi koossa.

Ei ainoastaan NATO tule hajomaan, vaan jopa EU kokee lopulta samankaltaisen kohtalon kuin Neuvostoliitto tai IVY-maat. Nykyisellään heimoista koostuvia kansoja ja kansojen välisiä liittoja pitää koossa ainoastaan diktatuurinen, ylhäältä saneltu "politiikka". Myös EU ei ole mitään muuta kuin rikkaiden poliitikkojen keskinäisen kehumisen kerho, joka ei voi mitään muuta kuin idioottimaisesti haalia yhteyteensä lisää kansakuntia, joiden arvot ja asenteet liittymisen alusta asti murentavat liittoutumaa.

Älkää ikinä antako mitään valtaa sellaisille ihmisille, jotla luulevat tietävänsä parhaiten köyhien aseman. Kaikilta niiltä ihmisiltä otettakoon kansalaisluottamus pois, joiden niin sanottu kuoppakorotus palkkoihin, palkkioihin ja kulukorvauksiin on samaa kertaluokkaa kuin virallisesti köyhän kuukausitulo.

Heti ekana tulee mieleen poliitikot. Maailmassa ei voisi olla yhtä ainoaa köyhää eikä rikasta, jos vain päättäjiksi valittaisiin vain niitä, jotka pystyvät elämään vaatimatonta elämää. Tähän mennessä maailmassa ei ole ollut ainuttakaan poliitikkoa, joka pystyisi poliitikkona elämään vaatimattomasti.

PS. Vaatimattomuus on sitä, ettei ota vastaan edes muiden kehuja. Jokainen palkanvaatija on syypää siihen, että maailmassa esiintyy diktaattoreita. Jos vain poliitikot pystyisivät elämään sillä varallisuudella, jolla he uskovat köyhien voivan elää onnellista elämää, niin silloin maailmassa ei voisi koskaan olla mitään putinismia.

Esitän, että Suomi katkaisee kaikki suhteensa maihin, joiden johtajat eivät pysty elämään onnellista elämää sillä tulolla, jonka sen maat johtajat ovat määrittäneet minitoimeentuloksi.

Ei kommentteja: