lauantai 19. elokuuta 2023

Eliitti salaseurojen takaajana

 Hyvin outoa, miten kaikki silmäätekevät Suomessa hehkuttivat, että nyt Sanna Marin pääsee salaseuran viisauskuiskaajaksi. Yksikään niistä silmää tekevistä ei kuitenkaan koskaan saa tietää, mitä viisauksia Sanna Marin on siellä salaseuroissa kuiskinut.

Sanna Marinin puheet salaseuroissa näkyvät ulospäin samalta kuin Tiitisen lista; Silmäätekevät vain kuiskivat, että nyt taas Sanna Marin puhui viisaita, mutta missään mediassa ei voida esittää, mitä viisauksia universumiin on taas syntynyt ikään kuin tyhjästä, koska salaseurojen ansaintalogiikka ei toimisi, jos ne toimisivat kuin Suomen eduskunta; että kaikki, mitä edustajat puhuvat, ovat julkista tietoa.

Että pistäisi vihaksi kaikki poliitikot ja toimittelijat, jos olisin raitis. Onneksi nautin suunnattomasti siitä, että pystyn kirjoittamaan julkisesti sitä, mistä eliitti haluaisi vaieta, jos se edes koskaan pystyisi kulkemaan ajattelussaan väärään suuntaan.

Eliitti tunnetaan siitä, ettei se edes tajua, mistä kaikesta se voisi vaeita lillukan varsiensa lisäksi, koska eliitin ajatuksen juoksu on kuin sika lätissään. Eliitti on sama kuin kaikki poliitikot, kaikki toimittelijat, kaikki lehtorit ja muut kommunistit, joihin lukeutuvat suurin piirtein kaikki filosofeiksi itseään tituleeraavat. Heidän ajatuksellinen ammattitaitonsa riippuu täysin kenen keittokirjasta he tykkäävät. Yksikään heistä ei osaa eikä uskalla antaa ajatuksensa lentää vapaasti, koska he pelkäävät hirmuisesti harhaoppisuutta.

Eliitti: Porukka, joka ei pysty ajattelemaan vapaasti, koska muutoin se menettäisi uskottavuutensa kansan manipuloijana.

Ei kommentteja: