tiistai 1. elokuuta 2023

Kuolevien kommunistien nimilista

 

IL, 1.8. 2023: Supon päällikkö MTV:lle: Supo ei tule julkaisemaan Tiitisen listaa .
- Katkelma Supon tiedotteesta: "Tiitisen lista on salattu nimilista suomalaisista, jotka ovat olleet yhteydessä Itä-Saksan turvallisuuspalvelu Stasin kanssa. Listan salassapitoaika tulee täyteen vuonna 2050."
Siinähän se on sanottu, että vieläkin Itä-Saksan aikaiset vallan syrjässä olevat vasemmistokommunistit saattaisivat ajatella samoin kuin silloin kauan ennen Riikka Purran syntymää, joka vasemmiston mukaan ei vieläkään ole päässyt eroon lapsuuden aikaisista ajatuksistaan.

Supo ei selvästikään halua antaa vielä elossa oleville kommunisteilleen mahdollisuutta anteeksipyyntöön, vaan Supo haluaa, että lauma kommunisteja menee hautoihinsa maan petturuuden raskas taakka luidensa päällä.
Supossa ollaan sitä mieltä, että se on  oikein, kun hallitusvastuuseen valittujen oikeistolaisten on kierittävä tervassa ja höyhenissä, mutta auta armias, jos joku pelttari ajattelisi, että myös kommunistien olisi syytä pyydellä anteeksi menneitä asenteitaan.

Kuten vasemmistokommarit vaativat, että Suomea ei saa hallita rasistit, niin samoin minä vaadin. että Suomessa kukaan kommunisti ei saa toimia poliitikkona. Mitä pahaa Suomelle tai edes USAlle voisi tapahtua siitä, että Suomen nykypoliikasta siivotaan pois entiset maanpetturit? Toivon, että Supo olisi antanut Tiitisen kommunistilistan edes CIAlle. Lopuksi Taikasanojani: Echelon, CIA, NSA, KGP, Stasi, Mossad,... Katsokaas, kun vain salaliittoihin uskovaiset haluavat elää salaista elämää.

Suomen Historia: Oleg Gordievsky lista.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Terkkuja täältä, jolla on Googlen Aikajanaa jo vuodesta 2011 lähtien, senkin pelkuripellet.

Brainleak kirjoitti...

Toinen mahdollisuus on se, että kommunistit alkavat itse paljastaa olleensa isänmaan pettureita. Sitä mikään salaisten poliisien välinen herrasmiessopimus ei voisi estää. Itse en kuitenkaan sanoisi pahaa sanaa yhdellekään nimelliselle ihmiselle, olkonsa hän tehnyt mitä tahansa, mutta kasvottomia on mukava nimitellä.

Brainleak kirjoitti...

Sanottakoon niin, että Supo hajottaa Suomea ja haluaa jakaa suomalaiset hyviksiin ja pahiksiin. Tiitisen listan julkaisu saisi ainakin vähän jäitä kommunistien hattuun. Nyt kommunistit (joihin luen jokaisen puolueellisen otuksen keskustasta Kremliin saakka ja piirun verran siitä vielä Pekingiin päin) katsovat, että vain heillä on oikeus vaatia muita paljastamaan salaisuutensa ja nöyrtymään julkiseen häpeäpaaluun. Hyi hitto, millaista saatanallista politiikkaa Supo harjoittaa kaappikommunisteineen. Muka ko listaa ei saisi julkistaa, koska joku ulkomaan agentti pahastuisi menneiden kaivelusta

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ne ovat iso myrsky tässä pienessä vesilasissamme, nuo menneisyyden pahat kaiut.

Tämä on liian pieni maa, jotta asiat voisivat irrota henkilöistä ja jotta niitä voisi arvioida ja arvottaa asioina. Täällä eletään päivästä päivään pelkkää henkilökohtaista valtataistelua.

Kun jokin paha ongelma saadaan sysätyksi 50 vuoden päähän, liian monelle se merkitsee henkilökohtaista voittoa. Pien sielu saa käpertyä onnesta ja olla iloinen, ainakin helpottunut.