keskiviikko 2. elokuuta 2023

Supo Vasemmiston lokakampanjan takapiruna

 Miksiköhän Supo ei näe suomalaiselle yhteiskunnalle mitään uhkaa siinä, kun vasemmisto käy vihakampanjaa demokraattista vaalitulosta vastaan? Supo kyllä tasaisin väliajoin esittelee, miten oikeisto nähdään uhkana demokratialle ja Supo kaivelee jopa niin syvältä, että pystyy luettelemaan ryhmiä, joita se nimittelee äärioikeistolaisiksi äärijärjestöiksi. Siitä Peltarin listasta näyttää puuttuvan lähes tyystin vasemmistolainen väkivaltaisuus demokratiaa kohtaan. Vasemmiston puolelta esitettiin jopa tappouhkauksia oikeistolaisia kohtaan, mutta Supo vain julistaa, että Tiitisen listaa ei saa julkaista, koska ilmeisesti jotkut ovat sitä mieltä, että vasemmiston suurnimien käsiä ei saa nähdä Neuvostoliiton toisinajattelijoiden verestä punaisina, koska nämä nykyisetkin vasemmiston nimekkäät ovat puheistaan päätellen valmiita tahraamaan kätensä vereen.

Vaalituloksen täysin selvä halveksunta ja pyrkimys sen tuloksen mitätöimiseen ei siis ole Supon mielestä minkäänlainen uhka, mutta Tiitisen lista kuulemma uhkaisi sillä listalla vielä elossa olevien nimien kunniallisuutta.

Ilmeisesti Supo katsoo, että vasemmiston lokakampanja loppuisi siihen ja vasemmiston luoma uhka Suomelle poistuisi, kun vain loan heittämisen kohteeksi joutuneet demokraattisesti valitut kansanedustajat nöyrtyisivät vasemmiston edessä ja sanelun mukaan vannoisivat kautta kiven ja kannon, että vain he yksin ovat syyllisiä kaikkiin niihin uhkakuviin, joita Supo on ilmoittanut.

Eikö sama supolainen anteeksipyytäminen pätisi myös niihin Tiitisen listan vasemmistolaisiin, jolloin se lista julkisena asiakirjana ei enää näyttäisi siltä kuin Supo tahallisesti suojelisi vasemmistoa ja antaa vasemmiston käydä lokakampanjaa oikeistoa vastaan, jotta viimeinenkin niitti yhtenäis-Suomesta olisi hakattu irti ja Suomessa olisi kaksi kansaa, kuten on vasemmiston suuresti arvostamassa suuressa maailmassa, missä yhtenäisyys nähdään kirosanana, koska multikulttuuria on vain rikkirevityissä valtioissa.

Itse on vaikea ymmärtää, miksi väkivaltaa ihannoivia ryhmiä kutsutaan poliittisiksi (ääri)puolueiksi. Väkivallalla ei ole koskaan hoidettu yhteisiä asioita, joka mielestäni on politiikkaa. Ehdotan, että natsijärjestöt luetaan samaan kasaan vasemmiston kanssa, joka haluaa likaisin keinoin kumota itselleen epämieluisan demokratian.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Supo on jatkuvasti pitänyt äärioikeistoa ensisijaisena uhkana ja kieltäytynyt paljastamasta vasemmiston kupruja, joten ei ihme, että vasemmiston on helppoa käydä lokakampanjaa jopa demokratiaa vastaan vaatimalla hallitustuloksen mitätöimistä erinäisin sanan- ja naamanvääntein.

Tiitisen listan salassa pitäminen on vasemmistolle vähän samaa, mitä luku 007 on James Bondille, Eli Supo on ajanut Tiitisen listallaan itsensä vasempaan nurkkaan, eikä sieltä voi uhkailla suomalaisia vasemmiston uhalla.