tiistai 29. elokuuta 2023

Suomen Akatemia harrastaa kulttuurikolonialismia

"Nepalin akatemian suomitutkimus sai miljoona euroa Nepalin rupissa mitattuna. Sen turvin nepalilaiset päättivät tutkia Suomen naisten osallisuutta muuttuvassa saunakulttuurissa. Valitettavasti nepalilaiset päätyivät esittämään Suomen naisista oletuksia, jotka sopivat hyvin yhteen nepalilaisten uskomusten kanssa... Tavalliset nepalilaiset äänestivät nurin hallituksen, joka ottaa velkaa haluunsa mestroida muita maita."

 Suomen akateemiset ihmiset haluavat perseillä kaiken maailman maiden valtioissa ja estää niiltä omaehtoinen akateeminen tutkimustyö. Esimerkiksi Suomen akateemikkoprofessoreiden mukaan Suomen ei pidä sallia nepalilaisten kehittävän oman kulttuurinsa tutkimusta, koska Suomen Akatemian tutkimukset Nepalin naisista ovat ylivertaisia jopa silloin, kun Nepal on vihdoin saanut kehitettyä itse oman itsenäisen akateemisen laitoksensa ja sillä laitoksellaan harrastanut oman kulttuurinsa tutkimusta.

Suomen vasemmisto ja sen palkkaamat mitättömyyden tutkijaprofessorit eivät halua, että niin sanotut kehitysmaat kehittäisivät itse omia tieteellisiä tutkimuslaitoksiaan, koska jos esimerkiksi Suomen Akatemia olisi antanut Nepalilla miljoonia rahaa Nepalin Akatemian luomiseksi, niin sen jälkeen Suomen Akatemiaan ei olisi voitu ikinä palkata mitään hihhuliprofessoria, jonka korkein tarkoitus on kuuluttaa maailmalle, miten Suomessa tiedetään parhaiten, mikä on naisten asema Nepalin kaljabaareissa! Suomen äärimmäisen ylimielinen vasemmisto tykkää, kun Suomen vasemmisto itse vollottaa, miten ahdasmielisiä miehet ovat kaikissa kulttuureissa --- paitsi islamissa.

Mielestäni on täysin selvää, että Suomen poliitikot ja professorit ovat äärimmäisen ylimielisiä; että nyt jo nähdään, miten Suomen akatemiapfessorit pillittävät, että väärin tehty, kun joskus sadan vuoden kuluttua nepalilaiset professorit eivät sano mitään hyvää tämän ajan suomalaisista nepal-tutkimuksista, missä on menty mestaroimaan toista kulttuuria ilman, että siinä olisi mitään paikallista osaamista.

Kysyn vaan, että onko tuleva nepalilainen kulttuurintutkimus alempaa kuin tämän päivän vasemmistolainen kulttuurikolonialismi? Huomatkaa, että aivan sata varmasti myös nepalilaiset pystyvät ihan itse kehittämään oman kulttuurinsa tutkimusta, joten kysyn vaan, että mitä helvettiä Suomen akatemiaprofessorit ajatellevat? Eivät yhtään mitään, hyi helvetti että mua ottaa pattiin kaiken maailman kommunistiset oikeassaolijat, joiden ainoa lahjakkuus on siinä, miten hyvin he onnistuvat keplottelemaan Suomen veronmaksajien rahoja omiin idioottimaisiin tutkimuksiinsa!

Ilta Sanomat:  Suomen Akatemian rahoitus­päätöksistä repesi taas kohu – nyt puhuu 600 000 euroa tutkimukselleen saanut professori.

5 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Kuvitellaan, että Nepalissa olisi yhtä arvostettu kansallinen akatemia, miten Suomen akateemikot arvostavat Suomen akatemiaa. Sitten Nepaliin tulee lama ja sieltä lähetetään avunpyyntö, että antakaa meille miljoona euroa, että voisimme tutkia oman maamme vakavimpia kysymyksiä. Suomen Akatemia lähettää vastauksen, että saatte toki miljoona euroa, kunhan vain tutkitte lässyn lässyä, kuten kaljakuppiloiden musiikin vaikutusta naisiin.

Ihan turha kysymys, mutta kysyn kuitenkin, koska en luota pätkääkään akatemiaprofessoreiden arvostelukykyyn, että miten kummassa teidän tutkimuskohteenne Nepalissa palvelee nepalilaisten kehitystä itsenäiseksi kansakunnaksi? Vain onko niin, että teidän mielestä Nepal ei olekaan itsenäinen valtio? Miten olisi, jos kävisitte apukoulun uudestaan?

Brainleak kirjoitti...

Suomen kommunistinen liberaalivasemmisto ei ikinä pysty antamaan tutkijaprofessoreille apurahoja, joilla tutkittaisiin Suomessa asuvien islamistimiesten vaimojen osallistumista suomalaiseen tangokulttuuriin.
Itse asiassa on niin, että mitä idioottimaisempia tutkimuksia Suomen kommaripoliitikot rahoittavat sitä vähemmälle huomiolle jätetään Suomeen muuttaneiden naisten ahdinko, jotta ylimieliset kommarit voisivat julistaa, miten hienosti monikulttuurisuus pärjää, kun parjataan vain suomalaisia miehiä.

Aivan kuten Suomen akatemiaprofessoreja ei kiinnosta helvetin vertaa esimerkiksi Nepalin oikeat ongelmat, niin samoin yksikään suomalaisen kommari oikealta vasemmalla vähät välittää Suomeen jo muuttaneiden naisten onnellisuus. Kommareille pääasiana näyttää olevan, että kun vain tuotetaan jumalattomasti pilipaluitutkimuksia ei-islamististen kehitysmaiden naisten osallistumisista paikallisiin matkahuollon keskikuppiloihin, niin sen kuvitellaan peittävän alleen Suomessa jatkuvasti kehittyvä eriarvoisuus, joka on sama asia kuin yhteisnäiskulttuurin vihaaminen.

Liberaalikommunistien viha yhtenäiskulttuuria kohtaan ilementyy myös siten, että Suomen Akatemia voi rahoittaa vain pilipalitutkimuksia, eikä sen sallita koskaan tutkivan Suomessa asuvien maahanmuuttajanaisten osallistumista Hesarin Roskapankin karaokeiltamiin.

Brainleak kirjoitti...

Minun mottoni on, että jos uskot olevasi ylivertainen, niin älä perkele mene lyömään, hutkimaan, tutkimaan ensin: Jos uskot, että sinun maasi akatemia on ylivertainen Nepalin akatemiaan verrattuna, niin älä helvetissä mene tekemään yhtään mitään tutkimusta nepalilaisista.

Suomen akatemiaprofessorit ovat verrattavissa nyrkkeilijään, joka uskoo dopingin ansiosta lyövänsä helposti kehitysmaan akateemiset itsetutkiskelussaan.

Itse en olisi ikinä edes voinut ajatella, että minun pitäisi ensin luokitella niin sanottujen kehitysmaiden naisten aktvititeetit ja osallisuudet, mutta minähän en voisikaan ajatella niin hienosti, miten kommunistit haluavat luokitella kaikki muut.

Et ole mitään muuta kuin joku keskiaikainen muslimiorja ja kolonialistimulkku, jos menet tutkimaan, miten ei-islamistiset naiset pystyvät osallistumaan jossakin ei-islamistisissa maissa. Väitän, että sekä miesten että naisten ahdistuneisuus Suomessa johtuu vain siitä, että Suomen Akatemian professorit ovat täysin pihalla siitä, mikä on kansa, eli yhtenäiskulttuuri.

Mikään monikulttuurinen ihmismassa ei voi koskaan muodostaa kansaa. Monikulttuurinen ihmismassa on luokiteltavissa vain faunaksi, joka huomataan siitäkin, että monikulttuurisessa valtiossa tapahtuu täysin luonnollista eri kulttuurien lajiutumista, joka vääjäämättä johtaa yhtenäiskulttuurisiin keskittymiin ja niiden välisiin sotiin.

Monikulttuurisuus repii kansan hajalle, mutta Suomen Akatemien näsäviisaat ovat päättäneet, että he saavat tutkia vain Nepalin kaltaisten yhtenäiskulttuuristen maiden naisten osallistumista kaljakulttuuriin, jotta proffien ei tarvitse tutkia islamistimaiden naisten eristämistä kaikista niin sanotuista miehisistä aktiviteeteista, kuten musiikista, D-vitamiinista, nähtävyyksistä, taiteista, ......................................... ...................................................................

Bogreol kirjoitti...

Juttelin yhden pääkaupunkiseudulla työskentelevän nuoren opettajan kanssa, keskustelimme koulujen ongelmista, oppilaiden motivaation puutteesta, levottomasta ympäristöstä, ja pohdimme, milloin oppimistulokset ja kouluviihtyvyys ovat romahtaneet. Nyt kun vielä vanhoja opettajia olisi haastateltavana, olisi tehtävä heille kyselytutkimus, kuinka he muistavat asian, milloin alamäki alkoi, mitä virheitä tehtiin, kuinka heidän omalle viihtymiselleen kävi, voiko poliitikkoja syyttää, miten puolueet suhtautuivat, entä mikä osuus opetussuunnitelmilla oli...Suomessa on tutkittavaa monella alueella, miksi mennä tutkimaan veronmaksajien rahalla ulkomaille, tutkikoot Koneen säätiöt woke-monikulttuurisuusasioita, kun on siihen ovat niin kovasti kallellaan.

Brainleak kirjoitti...

Kiitän ja kumarran.