lauantai 19. elokuuta 2023

Materialismin lyhyt historia

 Missä ovat meidän aikamme viisaat? Perään kuulutan sitä viisautta, joka peittyi ateistisen tieteen ja fundamentalisen uskonnon väliseen kiistelyyn. Siitä kuilusta ei voi nousta mitään viisautta, koska viisautta on vain karsinan ulkopuolella. Erityisen typeriä ovat kaikki nämä salaseuramaiset rahankeruu yritykset, jotka julistavat, että heillä on planeetan suurin viisaus, kun he valikoivat jäsenikseen ja  puhujiksiin poliitikoita ja filosojeja, joiden latteukset ovat keränneet eniten peukutuksia.

Nykyään ei enää kuule yhdenkään ihmisen saavan julkisuutta tieteen keskeisten kosmologisten teorioiden ulkopuolisena puhujana, koska ateistinen tiede julistaa, että kaikki on sattumaa. Ateistitiede on vallannut sen sikalan, jossa ennen muinoin röhkivät muut absoluuttisen totuuden ystävät. Yliopistojen laboratoriot ovat ateistien pyhittämiä jumalattomuuden, eli järjettömyyden temppeleitä, joissa palvotaan ainoastaan sattumaa. Joka uskoo sattumaan, ei voi millään logiikalla olla järkevä.

Jokainen fyysikon alku, joka ei suostu uskomaan sattumaan, julistetaan välittömästi tieteen kiroukseen. Mutta, notta minulle jäisi vielä lauantai-illan kunniaksi vetää pääni täyteen, niin minäpä kerron teille lyhyesti suuren salaisuuden;

Tänä vuonna tieteen havainnot ovat murentaneet urakalla sitä maailmankuvaa, joka vielä muutama vuosi sitten oli tieteen julistama ikuinen totuus. Esimerkiksi kuukausi sitten tiede joutui myöntymään, että maailmankaikkeus onkin iältään kaksi kertaa vanhempi. Koko tämä vuosi tiede on kuukasittain joutunut kertomaan uusia havaintoja, joihin tieteen standarniteoria ei pysty vastaamaan. Viimeksi alkuviikolla kerrottiin, että kosmos ei noudata sen paremmin Newtonin mekaniikka kuin Einsteinin suhteellisuusteoriaakaan; ne ovat vain jotain sinne-tonne päin antavia kaavoja.

Murheeni ihmisen älykkyydestä on pohjatonta, kun huomaan, miten aikamme suurimpina aivoina pidetyt pitävät viisaina niitä, joiden ainoa julistus on materialismi. Sanna Marin ei ole poikkeus, vaikkakin hän on kirkas esimerkki siitä, miten koko Suomen älymystö on lääpällään siitä, että Suomesta on kutsuttu poliitikko puhumaan latteuksia materialismista, jota myös hänen koko ulkoinen olemus korostaa.

Kysyn vaan, että missä ovat kaikki ne älypäät, jotka pystyisivät haastamaan nykyisen valtauskonnon  (ateistitieteen) maailmanselityksen samoin kuin tuhansia vuosia sitten ihmiset näkivät mielessään atomeja ja kiertoratoja, joille vasta hiljattaisin havaitseva tiede antoi vahvistuksensa? Missä ovat ne uskalikot, jotka nyt voisivat tuoda esille ajatuksiaan, jotka havainnoiva tiede vahvistaisi oikeaksi vasta satojen vuosien kuluttua?

Kippis ja kulaus.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Kysyn vaan, että eikö teitä yhtään pelota jäädä historiaan porukkana, joka vähät välitti järjestä, vaan esitti samaa lujaa uskoa aikana uskontoon, kuten uskontouskovaiset konsanaan. Ei pitäisi olla vaikeaa käyttää omia aivojaan siihen tarkoitukseen, johon ne ovat luodutkin. Vain omahyväinen oikeassaoleminen ja ihmisten karsinoiminen sen perusteella on esteenä järjen vapaudelle. Ei ole yhtäkään ihmistä, joka voisi olla viisas uskoessaan johonkin ismiin.

Brainleak kirjoitti...

Sattuma on monille turvallisempi vaihtoehto kuin omien aivojen logiikka. Oikeassa oleminen tiivistää tyhmyyden läpinäkymättömäksi sumuksi, missä ihmiset kopeloivat käsillään turvaa aineesta.