keskiviikko 8. marraskuuta 2023

Pieni kysymys vasemmistolle

 Milloin vasemmisto ja ay-liike pystyy tunnustamaan, että kaikki työläisten oloja parantaneet ideat ovat yksinomaan kehityksen tulosta. Esimerkiksi länsimaalaiset tehtailijat eivät enää tarvinneet ihmistyövoimaa edes kuutena päivänä viikossa, kun insinöörit alkoivat soveltamaan tiedettä käytäntöön. 

Jostain kumman syystä yksikään vasemmistoaktivisti ei ole keksinyt yhtään mitään työtä helpottavaa keksintöä, vaan ainoa, mitä joku vasemmistolainen on saanut aikaan, on vain siinä, miten vittumaisemmin vasemmisto pystyy vittuilemaan ihmiskunnan hyväntekijöille, eli niille, jotka ovat oikeasti helpottaneeet iohmisten elämää.

Ay-liike ei ole koskaan ollut se ensisijainen ihmisten elinoloja parantava taho, vaan siihen ovat syyllisiä filosofit, tiedemiehet ja insinöörit. Ay-liike on ollut vain kehitystä hiodastava tekijä, joka tietysti on ollut tapeellinen, koska ioo,nan ay-liikettä ihmiskunta olisi nyt jo puolimatkassa tähtiin.

Nykyään ay-liikkeen perushuolena pitäisi olla siinä, miten kummassa ihmisiä voitaisiin työillistää edes päivän viikossa, kun koneet painavat ilman lakkoja ja muita taukoja seitsenpäiväisiä viikkoja.

Mitä itse olen huomannut, niin ay-liikkeen suurin huolenaihe on ollut siinä, miten se pystyy estämään lusmulijoiden irtisanomiset. Yksikään työnantaja ei varmasti erottaisi kunnon työläistä, mutta ay-liikettä kismittää se, että työnantajat eivät oikeutetusti halua maksaa palkkaa sellaiselle, joita työ ei vain kiinnosta. Ay-pomot kekkuloivat huipputuloisten joukoissa, mutta vain siksi, koska yksikään ay-pomo ei tee mitään hyödyllistä, vaan kahmii vain työnantajien ja työntekijöiden taskuja

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Aika hassu juttu, Kun rehellinen tylöntekijä saa kuningasidea, hänestä tulee työantaja.
Mutta.
Kun ay-aktivisti saa kuningasideansa, niin hänestä valitaan ay-jyrä, joka pärjää työläisten selkänahoilla jopa verokalenterissa suurituloisempien rehellisten maksajien mukana.

Silti pitäisi muistaa, että työntekijöiden eläkemaksuistakin suurimman osan maksavat työnantajat ja eläkeläiset