tiistai 14. marraskuuta 2023

Vasemmiston paskaviikot

 Uskomatonta, mitä paskaa vasemmisto haluaa Suomelle ja rehellisille suomalaisille. Vasemmisto on ensisijainen SOME:n käyttäjä, eli se merkitsee sitä, että lähes kaikilla SOMEssa räyhäävillä kommareilla on jopa useita kuukausimaksullisia sometilejä, suoratoistopalveluita, sun muita ulkomaille meneviä maksuosoituksia.

Sitten vassemmistolaiset ovat etunenässä kusettamassa verottajaa, että heidän ei tarvitsisi maksaa YLE-veroa. Vasemmistokommarit eivät ole valmiita luopumaan yhdestäkään suoratoistopalvelusta osallistuakseen niihin taloisiin, jolla pyrittäisiin korjaamaan vasemmistohallituksien luomat valtion velat. Edes pari euroa päivältä on vasemmistolaisille liian suuri summa osallistua valtion velan lyhennyksiin.

On täysin idioottimaista ajatella, että muutama euro tilistä isänmaan hyväksi romahduttaisi kenenkään talouden. Terveisin rehellinen tonnin kuukausi eläkeläinen, joka ei tarvitse edes asumistukea, mutta joka maksaa ilman minkäänlaista kipuilua monta kymppiä YLE-veroakin, koska tämä hemmo ei maksa penniäkään mistään somejutusta.

Blogi13.11. 2023: Televisiot ja Puhelimet Valtiolle.

Ei kommentteja: