tiistai 21. marraskuuta 2023

Sotapakolaisuutta lasten pyörillä

 Rehellinen kysymys sinne jonnekin, eli vasemmalle. Jos Sallan tai Vartiuksen raja-asemalle tulee parikymppinen ukrainalainen mies lasten polkupyörällä, niin pitäisikö hänen saada Suomesta turvapaikka, vai pitäisikö hänet passittaa Ukrainaan sotimaan oman maansa itsenäisyyden ja koko läntisen maailman puolesta?

Toinen yhtä rehellinen kysymys sinne jonnekin: Jos Suomen itärajan rajanylittäjiä ovat vain nuoret miehet, niin pakenevatko he Suomeen vain siksi, että heidän kotimaihinsa jääneet nuoret miehet voisivat paremmin keskittyä sotimaan länsimaita vastaan?

Miksi vasemmisto haluaa ottaa Suomeen niitä ihmisiä, jotka omissa kotimaissaan olisivat kyvykkäitä taistelemaan korruptiota, sortoa, epäoikeudenmukaisuutta ja uskonnollista fanaattisuutta vastaan.

Millä logiikalla maailmasta tulee parempi, kun nuoria miehiä rohkaistaan pelkuruuteen? Ovatko ne pelkureita, jotka rohkaisevat nuoria miehiä pakenemaan velvollisuuttaan?

Päivän viimeinen kysymys sinne jonnekin, eli vasemmalle:

Jos Suomi joutuisi sotaan, niin vaatisitko saada turvapaikkaa jostain sellaista maasta, joka EI VIELÄ ole uskonnollisen tai ideologisen tyrannian alistama? Entä perheesi? Jos sinulla olisi siinä vaiheessa uusperhe, niin vaatisitko turvapaikkaa ensisijassa siksi, että voisit sitten turvapaikan saatuasi vaatia myös epävaimojasi tulemaan luoksesi, muiden elätiksi?

Ei kommentteja: