lauantai 25. marraskuuta 2023

Kohta alkaa SUURI KATASTROFI

"Synkkä arvio: USA on lähellä suursotaa, jonka se voi hävitä – ”Olemme askeleen päässä katastrofista”"  IL, 25.11. 2023.

Kehotan vakavasti jokaista tutustumaan Urantia kirjaan ja erityisesti sen lukuun 195.

Tässä on linkki edellä mainitun kirjan luvun kappaleeseen 8. Sekulaari totalitarismi:

Katkelmia:

Kahdennenkymmenennen vuosisadan sekularismi tuntuu vahvistavan, ettei ihminen tarvitse Jumalaa. Mutta varokaa! Tämä ihmiskunnasta esitetty jumalaton filosofia tulee johtamaan vain levottomuuksiin, vihamielisyyteen, epätoivoon, sotaan ja maailmanlaajuiseen katastrofiin.

Tieteen, kasvatuksen, elinkeinoelämän ja yhteiskunnan täysimääräinen sekularisointi voi johtaa vain katastrofiin. Kahdennenkymmenennen vuosisadan ensimmäisen kolmanneksen aikana urantialaiset tappoivat enemmän ihmisiä kuin siihen mennessä oli tapettu koko kristillisen aikakauden kuluessa. Ja tämä on vasta materialismin ja sekularismin kauhean sadonkorjuun alkua, sillä vieläkin hirveämpää hävitystä on tulossa.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Aivan samoin kuin mieli kehittää bakteerista ihmisen, niin jumalattomuus johtaa vääjäämättä ihmiskunnan tuhoon. Fermi kysyi jotain 70 vuotta sitten: "Mutta, missä kaikki ovat?" Niinpä. Ihmiskunnalle on annettu kirjallinen selostus kosmoksesta, ja sen kirjallisen opuksen sisällön tuottajilla on jopa tuhansien miljardien vuosien kokemus, miten elämä kehittyy aineellisilla planeetoilla. Avoin mieli pystyy helposti löytämään aineetonta olemassaoloa mistä tahansa, eikä vähiten omien korviem välistä.

Brainleak kirjoitti...

Ihminen ei voi päästä pakoon sitä tosiasiaa, että sisimmässään hän on Jumalan Poika. Tähän asti kaikki, aivan kertakaikksen kaikki ihmisen pyrkimykset ovat olleet vain yrityksiä saada rauha -ilman Isä-Jumalaa. Sillä ei ole mitään väliä, luuletko olevasi mies tai nainen, tai jotain siltä väliltä. Myöskään mikään tarina siitä, että lapsen pitää tehdä niin sanottu "isän murha", jotta hänestä tulisi yksilö ilman Jumalaa, ei pidä millään tavoin paikkaansa todellisuudessa, koska "isän murhan" tehneet ovat päässeet vain vedenjakajalle, missä heillä on vain kaksi vaihtoehtoa:
Ikuinen elämä tai lopullinen unohdus. Ei yksikään, joka on päässyt aineellisen isänsä kaveriksi, voi jäädä eloon, jos hän ei ymmärrä, että joka ikisellä ihmisellä, joka on sinut omien aineellisten vanhempiemnsa kanssa, on taivaissa isä, joka haluaa päästä sinuiksi juuri sinun kanssasi, koska niin on asia myös maan päällä. Maallinen vanhempi ei voi haluta mitään vähempää kuin kokea se omista nunaskuista peräisin oleva kehittyvä fetus lopulta tasaveroisena kaverina. Kukaan sellainen ei voi jää henkiin, joka yrittää tehdä Isä Jumalan tarpeettomaksi.
Tähän asti suunnilleen kaikki uskonnot, filosofiat ja ideologiat ovat pyrkineet siihen, että ihminen voisi elää omaa elämäänsä ilman tietoisuutta siitä, mistä hänem aineellisen kehonsa komentokeskus on peräisin. Kosmisen alkuperän pimittämien erilaisilla oppirakennemmilla on saanut suunnatonta tuhoa aikaan jo kymmenien tuhansien vuosien ajan.
On ollut kyse sitten mistä tahansa uskonnostakin, niin mikään niistä ei halua tunnustaa sitä, että jokainen ihminen on taivaallisen isän lapsi, joka ei tarvitse minkäänlaista oppia siitä, miten olla lapsi.

Jokainen ihminen pystyy tajuamaan, että hän ei voi taistella omaa alkuperäänsä vastaan ja selvitä siitä voittajana. Jokainen ihminen on sisimmältään Jumalan poika ja jokainen pystyy ymmärtämään, että Jumalan ja ihmisen väliin ei voi mahtua minkäänlaista oppia, ideologiaa tai politiikkaa. Sillä kyse on isän ja lapsen suhteesta. Ihmiset voivat taistella jopa vetypommeilla toisiaan vastaan, mutta mikään fyysinen voima ei voi irrottaa sinua Jumala Isästä. Ainoa keino, jokka voit tehdä isän murhan, on siinä, että loppuun asti uskot olevasi vailla minkäänlaista kosmista alkuperää.