tiistai 7. marraskuuta 2023

Ihminen ei ole sosiaalinen elukka

 Järjen puolustus sosialismia, kommunismia, kapitalismia ja kaikkia muitakin uskontoja vastaan, mukaan lukien ateismi ja sen suurin kirkko, LHC.

Tulee aika, jonka alku on jo nyt näkyvillä, että ihmiset hylkäävät kaikki institutionaaliset rakenteet, jotta he itse voisivat elää tämän ainutkertaisen elämänsä korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Nykyisin ehkäpä vain yksi ihminen miljoonasta pystyy elämään täydellisen vapaata elämää, vailla minkäänlaista huolenhäivää yhden yhdestäkään uskomuksesta.

Ihmiskunta on vaivoin mongertanut eteen päin satoja tuhansia vuosia ja vasta pari kolme tuhatta vuotta sitten alkoi tulla esille se suurenmoinen totuus, että ihmistä ei ole luotu sosiaaliseksi eläimeksi, vaan Jumalan pojaksi, jonka ei tarvitse kysellä muilta neuvoja, miten totuus makaa. Jumalan poikina jokainen ihminen tajuaa itse jumalallisen totuuden, eikä kukaan voi tietää totuutta kuin vain Jumalan poikana.

Olen tietoinen siitä, että yksikään sosiaalinen eläin ei pysty selittämään, miksi ihmislaji eli luolissa lähes miljoona vuotta ennen kuin alkoi täysin odottamaton ja salanmannopea kehitys eläimestä ihmiseksi. Siihen ei voi olla kuin yksi selitys, eli ihmisten ykslöityminen, eli persoonallistuminen.

Persoonallisuus on jo tieteenkin mukaan ihmisyksilön pysyvä ominaisuus. Kuitenkin, ihmisen persoonallistumisen tiellä ja esteenä on edelleen massiiviset uskomukset siitä, että ihminen ei muka selviä yksin, jos se ei osallistu vihan pitoon eri tavoin ajattelijoita kohtaan. Milloinkaan ihmiskunnan historiassa ei ole opetettu sitä loogista totuutta, että ihminen voi olla yksilö ja erilainen ajattelija vain silloin, kuin se ei millään tavoin ole minkään ryhmän tai uskonnon jäsen. 

On mieletöntä väittää ihmistä sosiaaliseksi eläimeksi, jos samaan aikaan ihannoidaan persoonallisuuksia.

Edellä olevasta huomataan, että ihmiset tulevat lopulta hylkäämään kaikki sellaiset puolueet, uskonnot, ideologiat ja filosofiat, jotka eivät salli heille täydellistä ajattelun vapautta. Lopulta jopa valtiot ja maailman hallitus tulevat täysin tarpeettomiksi ihmisille, jotka eivät tarvitse aivojensa kainalosavoiksi ketään toista.

Nykyaikana tämän planeetan edistyneimpien valtioiden kansalaisten tahto hylätä vankoja uskomuksia tulee aikaan myöten käsittämään myös valtion hylkäämisen, jolloin maailman hallitus on vahvimmillaan. Pian sen jälkeen ihmiset kautta planeetan ovat kehittyneet siihen, että he katsovat jopa maailman hallituksen olevan heille täysin yhtä tarpeeton uskonrakennelma, miten nykyään Suomen kansan avarakatseisimmat eivät enää näe mitään perustetta uskonnolle. Vasta sitten ihmiset saavat ihmisen olomuodossaan tavata hänet, jota kusutaan Jeesukseksi.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Myös usko psykologiaan tulee muuttumaan. Tuhansien vuosien kuluttua ihmiset lopulta tulevat ymmärtämään, että toisen ihmisen mieli on hänelle pelkkää uskontoa, kun taas hän pystyy täysin totuudellisesti psykologoimaan vain itseään. Nykyisin psykologit ovat korottaneet itse itsensä mielen papeiksi, jotka voivat tuosta noin vain laukoa lopullisia totuuksia muista kanssaihmisistään, saaden aikaan hirvittävää tuhoa mielen maisemissa.

Väitän, että esimerkiksi nykyaikana nousevat trendit kiusata muita johtuu suurelta osin psykologeista, jotka julistavat, että ihmistiede pystyy sanomaan lopullisia totuuksia kaikista muista paitsi niistä, jotka maksavat psykologeille palkkaa, jotka oman ilmoituksensakin mukaan ovat jatkuvasti palkkakuopassa.
Milloinkaabn yhden yksikään psykologi tai psykiatri ei ole pystynyt sanomaan juuta eikä jaata oman valtionsa virassa olevista politiikoista, joka tietysti on selvää, kun asiaa katsotaan uskonnollisesti, eli psykologit ovat täysin aivottomia näkemään pahuutta niissä, jotka ovat virallistaneet heidät ja maksavat heidän elantonsa.

Brainleak kirjoitti...

Lähes miljoona vuotta ihmislaji eli sosiaalisena eläimenä, josta ei jäänyt jälkipolville kuin muutaman nuotion hiilet.
Sitten yhä edelleen jotkut korkeapalkkaiset kehtaavat uskotella kansalaisille, että heillä ei ole omaa järkeä, vaan heidän pitää hillua shamaanien, pappien, YLE:n ja poliitikoiden mukaan. Tulos: Tosi-TV, Vain Elämää, Elämäni Biisi ja ziljoona muuta täysin älytöntä oppia.

Brainleak kirjoitti...

Väite, että diktatuurit olisivat aurokratioita, on niin suuri valhem että jokainen, joka uskoo mihin tahansa uskomukseen, nielee tuon valheen. Tosiasiasssa autokratia tarkoittaa vain yksilön itsensä suorittamaan oman elämän hallintaa.