torstai 14. joulukuuta 2023

DCA ja sotilaiden vaimot

Tästä minä tykkään hyvin paljon. Minulle on helpottavaa kuulla ja lukea, että sodan uhka saa suomalaiset päättäjät liittoutumaan niin syvällisesti, että Suomeen saadaan vihdoinkin myös sellaisten ihmisten geenejä, joista suuri on peräisin Euroopan uskalikoilta, Euroopasta Länteen lähteneiltä.

Joskus yli kolmekymmentä vuotta sitten opiskelin Helsingin Yliopistossa. Sattumalta tutustuin erääseen dosenttiin, joka hallitsi matematiikan paremmin kuin edellisvuoden kaikki oppilaat yhteensä. Hän oli tullut siihen, että USA:n valkoisista jopa 17 prosenttia omaisi suomalaisia geenejä. Toivotan ne geenit tervetulleiksi tänne Pohjolaan, joka saattaa olla jopa ihmiskunnan ainoa pelastusrengas.

Esiteltävä ideani on siis se, että DCA-sopimuksen myötä Suomeen tulevista USA:n armeijan sotilaista ehkäpä jopa kaksi prosenttia kantaa suomalaisia sukujuuria. Mutta, ei se vielä mitään, koska nyt Suomeen tulee porukkaa Ameriikasta, josta lähes jokainen olisi potentiaaliltaan sellainen, joka nostaisi suomalaisten geneettistä kuntoisuutta, jos vain Suomen naiset ja miehet pystyivät välttämään sudenkuopat. Täten kehoitan siis kaikkia suomalaisia heteroita olemaan valmiita solmimaan hyviä suhteita amerikkalasisiin sotilaisiin.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Marginaaliin kirjoitan, että Suomen sodat johtivat jopa kymmeniin tuhansiin saksalaisten ja suomalaisten geenien sekoittumiseen. Omasta suvustakin löytyy ainakin yksi, joka on puoleksi sitä ja tätä. Siksi toivon kaikesta sydämestä, että tulevat ameriikan sotilaat löytäisivät sen verran rakkautta Suomesta, että saisimme omaan geenipoolimaljaamme aino annoksen väkevämpiä geenejä, mitä muut mamut olisivat meille tarjoilemassa. Ensi alkuun vasemmisto voisi julistaa tanssikiellon, jolloin varmasti geenit alkaisivat muljahdella...