tiistai 5. joulukuuta 2023

Fiksut oppilaat eivät valita

Oppilas, joka ei valita kouluruuasta, on fiksumpi kuin sellainen, joka uskoo lähinnä maahanmuutttajaoppilaita, miten huonoa kouluruoka on. Kun oppilas syö ihan kiltisti veronmaksajien kustantaman kouluaterian, niin hänen ei tarvitse haahuilla ruokatunnilla pitkin kyliä ostamassa hampurilaisia, vaan senkin ajan hän voi viihtyä ihmiskunnan kumuloiman tiedon parissa.

Edellisen pakolaisaallon yhteydessä netissä oli videoita siitä, miten halveksivasti pakolaiset suhtautuivat suomalaiseen ruokaan. On selvää, että kun Suomeen tullut ei tykkää suomalaisesta kouluruuasta, niin hän ei varmasti tykkää myöskään Suomen kielestä. Maahan tulleita on ollut hyysäämässä satoja tuhansia vasemmistolaisia, joiden lapsille on opetettu, miten heidän tulee haltioitua ulkomaalaisista. Mutta, kun maahanmuuttajat eivät halua oppia suomea, ja kun maahanmuuttajat vaativat itselleen etnistä ruokaa, niin  silloin heikkolahjaiset suomalaiset saavat kiksejä omilta kommunistivanhemmiltaan, kun he hengailevat vain maahanmuuttaneiden kanssa.

Yleensä on niin, että maahanmuuttajilla on erittäin huono vaikutus niihin, jotka on opetettu uskomaan omaan herkkähipiäisyyteensä. Ei tarvitse kaukaa hakea syyllistä huonoon koulumenestykseen, kun vain luetaan uutisia, miten tuhannet lapset ja nuoret ovat joutuneet ryöstetyiksi vain siksi, että he näyttävät fiksuilta. Suomeen on tuotettu jo satoja tuhansia sellaisten maiden kansalaisia, jotka kymmeniä vuosia sitten huusivat kuolemaan länsimaalaisille. Länsimaalaiset kuolevat sukupuuttoon, kun heidän koulunsa tuhotaan, jolloin maailmassa tasa-arvo on huipussaan, kuten on laita minkä tahansa muun villieläimen laita.

Entisinä hyvinä aikoina heikkolahjaisetkin saatiin oppimaan sivistystä, kun heidän näpeilleen annettiin karttakeppiä, jos he eivät kuunnelleet opetusta. Olen paljossa samaa mieltä kuin Teemu Keskisarja, että hyväksi koettu koulu on palautettava takaisin. On aivan idioottimaista, että nyt Suomessa on uudistajia, jotka uskovat, että maailman paras koulu voitaisiin saada vieläkin paremnmaksi tuhoamalla maailman paras koulu.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

YK:n pitää säätää kaikkia valtioita koskeva säädös. että jos vanhemmat eidät opeta lapsiaan ihmisiksi, heiltä itseltään viedään oikeus ihmisyyteen. On täysin selvää, että kun vain luokassa kaikki oppilaat osaisivat olla ihmisiä, eli hiljaa, niin silloin kaikki oppilaat oppisivat juuri sen, mitä koulussa opetetaan. On rikos ihmisyyttä vastaan antaa sellaisten vanhempien lasten häiritä koululuokkia, jotka eivät itse osaa elää kansalaisen elämää.

Brainleak kirjoitti...

Mitä olen uutisista seurannut koulumaailmaa, niin suurin syyn huonoon koulumenestykseen on se, että osa oppilaista ei osaa tai halua keskittyä opetukseen. Mielestäni on idioottimaista kuvitella, että yhtä-äkkiä suomalaisista on tullut erityisherkkiä, jotka vaativat erityishuomiota.
Minun kouluaikana karttakeppi lopetti erityisherkkyyden ja opetti koululaisen kunnioittamaan muiden oppilaiden normaalia käytöstä. Sellainen sukupolvi loi Suomelle maailmaan parhaan koululaitoksen, mutta nyt se on tuhottu, kun kouluissa muka pitää kunnioittaa joka hiton etnistä alkuperää, mutta suomalaisuutta ei tarvitse kunn...

Heikki kirjoitti...

Kyllä tuo ilmaisen kouluruuan arvostelu on ollut yleistä heti alusta lähtien, kertoi aikoinaan sukulainen. Hänestä ruoka oli hyvää, muut usein haukkuivat.ehkä ilmainen ei ole minkäänarvoista, vaan siitä pitää perua vaikka 1 €.