keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Demokratiassa ihmiset ovat valtiaita

 Uskomatonta paskaa koko nykyinen valtiovalta. Milloin jumalauta Suomesta tuli idiopaattinen puoluevalta, mikä ilmenee irvokkaimmillaan siinä, että eduskuntavaaleissa joka ikinen ääni on kansalaisen ääni, mutta välittömästi hallitusneuvottelujen jälkeen vasemmistolaiset julistavat, että heillä on takataskussaan ainakin yksi ääni lisää, jolla he voivat käydä hallitusneuvotteluita siihen asti, kunnes koko pirun valtakunta on konkurssissa!

Mitä vitun muuta nämä lakkoilut ovat kuin niiden idioottien vaatimia hallitusneuvotteluita, jotka jo kerran omasta mielestään äänestivät oikein, mutta kaikki muut äänestivät vääriin, joten nuo saatanan idiootit uskovat, että heille pitää antaa joku vitun jälkiääni, jolla he voivat kumota demokratian.

Tajuatteko, te pirun poliitikkojen asiantuntijat, jotka julistatte, että oppositiolla ja erityisesti kommunisteilla on vaalien jälkeenkin äänioikeutta vaikka kaataa demokraattisesti valittu kansanvalta.

En ole koskaan taujunnut, mitä vitun järkeä on oppositiossa. Jos tai kun demokratia otetaan loogisesti ja tosissaan, niin silloin on ehdotonta, että demokraattisesti valitut saavat hallita vaalikautensa -- ilman minkäänlaista purnausta. Purnaa sitten seuraavissa vaaleissa, mutta jumalauta, anna valittujen hallita. Ei että, mitä idiootteja kaikki vitun kommunistit, kokoomuslaiset, vihreät ja muut uskovaiset ovat!

Viime yönä kuuntelin jotain vitun politiikkaradiota, missä äänihuulet julistivat, että yhtäkään ihmistä ei saa pakottaa yksityisyrittäjäksi alle 2000 euron kuukausituloilla. TAJUATTEKO TE PÄSSIN  PÄÄT! 

Tänä päivänä kymmenet tuhannet yksisyrittäjät yrittävät pärjätä 12 tunnin työnteollaan alle tuhannen euron tuloilla ilman mitään pekkaspäiviä, ja samaan aikaan verottaja ei anna heille milliäkään armoa, vaan joka ikisestä verottajan mielivaltaisesti julistamasta eurosta yksityisyrittäjän on maksettava verot ja muut lakisääteiset maksut.

Helvetin helppoa on työntekijöiksi tituleeratuilla, jotka koska tahansa saavat sossusta miten paljon vaan, mutta yksityisyrittäjä ei saa penniäkään sossusta, jollei hän pysty lakimiestensä avulla osoittamaan sadoilla dokumenteilla, että hän on alempiarvoinen kuin yksikään patalaiska työntekijä, joka on saanut satatonnia yksitysyrittäjältä siitä hyvästä, että hänet oli potkittu ulos kelvottomana ihmisenä.

Onhan se jälkiäänien antamien saatanan kommunisteille helppoa. kun työantajien pitää maksaa siitä, että saatanan kommunisit lakkoilevat. Kaikkien idioottimaisimpia on perussuomalaiset, jotka luulevat, että joku muu kuin suomalainen olisi presidenttinä parempi kuin loogisesti ajatteleva suomalainen.

Ei kommentteja: