tiistai 5. joulukuuta 2023

Kuuluu someiluun nimeltä Suomen PISA-menestys

Suomen presidenteiksi on yhtä poikkeusta lukuunottamatta valittu vain heitä, joita on kuritettu kotona. Mielestäni on mahdotonta, että jostain voisi tulla kunnioitettu presidentti (kekkosmittapuun mukaan) ilman kotikasvatusta.

Kouluista voi tulla oppineita, mutta vain kodeista voi tulla sivistyneitä, -- mutta se edellyttää sitä, että kodissa on vanhempia, jotka eivät ole luovuttaneet vanhemmuuttaan kakaroilleen.

Voisitteko kuvitella vaikka Kekkosen Urhoa, joka ei olisi saanut karttakepistä, tai joka olisi saanut itkupotkuraivareita, jos ei olisi saanut lapsellista himoaan läpi. Kysyn vaan, että montako historiallista henkilöä on päässyt historian merkkihenkilöksi siksi, että on sylkenyt kouluateriaansa ja lampsinut muiden rahoilla syömään lähimpään kievariin.

Lapsi oppii helposti olemaan himoitsematta, kun on muutaman kerran läpsäisty, jolloin vanhempienkaan ei tarvitse oppia himoitsemaan rahaa -- voidakseen voidella lähimmäisensä idiootiksi.

Yleensä pitää paikkansa se, että jokaisen rikkaan paskiaisen takana on joko kuriton kakara tai hemmotteluun opetettu vaimoke. Kukaan ei voisi himoita rahaa, jos hänellä olisi läheisinään vain karttakepillä sivistyneet lähimmäiset.

Ei kommentteja: