torstai 14. joulukuuta 2023

Herrakansalaiset lakkoilevat

 Perustuslain mukaan kaikilla aikuisilla pitäisi olla vain yksi ääni vaaleissa. Tämä päivä todistaa, että perustuslakia ei noudateta, koska enimmäkseen veronmaksajien ja yrittäjien rahoilla pyörivä ammattiyhdistysväki vaatimalla vaatii, että heillä pitää olla vaalien jälkeenkin äänivaltaa siihen edustajien kokoonpanoon, johon he ovat jo antaneet sen perustuslain takaaman vaikutusmahdollisuuden.

Koska selvästi osalle kansalaisista on jo annettu enemmän äänivaltaa, niin silloin olisi hyvä käydä syvällisempikin keskustelu siitä, että miten loogista ja viisasta on antaa äänivaltaa lisää vain niille, joilla ei ole mitään ansiota siihen valtaan, jolla he haluavat poikkeuttaa demokraattisen päätöksenteon raiteiltaan.

Luulisi, että lisä-ääniä saisivat sellaiset kansalaiset, jotka ovat omilla, henkilökohtaisilla teoillaan osoittaneet kunnioitettavaa kansalaisuutta. Pelkkä veronmaksajien ja yrittäjien taskuilla loisiminen on mielestäni syvästi halveksittava tapa pysäyttää jopa koko valtio, jotta voisi kesken vaalikauden osoittaa nokka pystyssä omaavansa enemmän äänioikeutta kuin mitä perustuslaki antaa rehellisille kansalaisille.

Olen ennenkin kirjoittanut tästä demokratiaa vaivaavasta syövästä ja esittänyt ratkaisuksi sitä yksinkertaista ajatusta, että perustuslakiin pitää kirjata ylös sellaiset kansalaisen teot, joista hän saisi vaaleihin lisä-ääniä. Esimerkiksi tärkeän keksinnön tekijä olisi ehdottomasti parempi henkilö antamaan suuremman luottamuksen valitsemalleen ehdokkkaalle kuin joku veronmaksajien rahoilla lakkoileva ja muiden elämää vaikeuttava ay-jyrä.

Kun ihmiset ymmärtäisivät, että he voisivat saada lisää kansalaisluottamusta järkevällä ajattelullaan, niin silloin kansaan syntyisi yleinen halu pyrkiä ylittämään itsensä. Mutta.

Kaikenlaiset lakkoilijat todistavat, että itsensä alittamisella voidaan haavoittaa demokratiaa ja lyödä kansakunnan kehoon haavoja, joista lakkoilijat voida imeä yrittäjien verta.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Puolueet ovat se, mitä heimosodista on vielä jäljellä. Puolueisiin uskovat eivät halua luovuttaa "aseitaan", vaan he nimen omaan vaativat, että he voivat jatkuvasti räksyttää niin sanotusta oppositiosta käsin valituksi tulleita. Oppositio on verrattavissa joen vastarantaan, mistä hävinneet pystyivät suhteellisen turvallisesti kiljumaan loukkauksia niille, joilla on suurempi tuki takanaan.
Olisi ihan kiva, kun useammat tekisivät aivoillaan kotiläksynsä, jonka seurauksena ihmiset saisivat itselleen sitä viisautta, jota ilman ihmiskunta ei voi selvitä. Nimittäin yhtenäisyyttä. Kaikki viisaat ihmiset osaavat itse ajatella niin, että heidän toiveensa on yhtä kaikkien muiden viisaiden kanssa.
Sen sijaan kaikki puolueusklovaiset uskovat, kun vain pidetään puoluekuri kunniassa, niin sillä saadaan tyhmätkin hokemaan samaa, mitä puoluejohtajat tyhmyyksissään ovat esittäneet.

On se vaan uskomatonta, miten liberaalit haluavat pitää kiinni kivikautisista heimosodista, jota nimenomaan puolueeseen uskominen on mitä suurimmassa määrin. Jos vain ihmiset oikeasti haluaisivat ihmiskunnan hyvää, nin silloin ainoa keino siihen on, että puolueellisuudesta rangaistaan kuolemalla.

On aivan kiistatonta, että ihmiskunnalle ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Jos nimittäin ihmiset arvostaisivat ihmistä, niin silloin he teloittaisivat ensitöikseen jokaisen uskonnollisen ja puolueellisen johtajan, koska jokainen niistä haluaa vain ja ainoastaan oman puolueensa, oman uskontonsa diktatuuria. Levantissa ja Ukrainassa tapetaan päivittäin tuhansia ihmisiä, mutta ihmiset eivät todellakaan sure menetettyjä ihmisiä samoin kuin vaikkapa jonkun pienveneen turman uhreja. Jo noin miljoona ihmistä on kuollut Ukrainan sodassa, mutta edes Punainen Risti ei ole kerjäämässä kadun kulmissa apua sodan uhreille.

Brainleak kirjoitti...

Puolueuskovaiset ovat aina valmiita uhraamaan vaikka sata miljoonaa ihmistä voidakseen saada tilaisuuden "neuvotella" diktaattorin kanssa,jolle miljardinkaan ihmisen henki ei ole minkään arvoinen.