lauantai 19. syyskuuta 2009

Korruptio ja puoluetuki

Sitä kutsutaan korruptioksi, jos saatua valtaa käytetään muuhun kuin yleiseen etuun. Osoitan tässä, että ammattiyhdistysliike ja puoluetuki on korruptiota; poliitikot ovat itse käyttäneet valtaansa saadakseen puolueilleen ja etupiireilleen ja sitä kautta itselleen etuisuuksia.

Poliitikot toimivat ainoastaan kumileimasimina. Itse päätökset tehdään puoluetoimistoissa ja hyväveli-periaatteella, joka ei tunne puoluerajoja, vaan ainoastaan luokkarajat. Kaikki puolueet ja ammattiyhdistysliikkeet kuuluvat rikkaisiin; työnantajayhdistykseen, joka pitää hyvää huolta rikkaista.

Poliitikot eivät siis itse päättäneet jakaa puoluetukia, vaan sen päätöksen teki puolueet, jotka pitävät puoluepoliitikoita puoluekurissa ja rikkaiden nuhteessa. Poliitikot tekevät tasan sellaista politiikkaa, joka hyödyttää puoluetukiaisia.

Puolueet ovat ostaneet lainsäädännän. Poliitikot säätävät vain sellaisia lakeja, jotka takaavat rikkaille kaikki etuoikeudet ja jatkuvan rahantulon.

Kun laki turvaa poliitikoille kaikissa tilanteissa jatkuvan ansionkehityksen, niin se samainen lakikokoelma takaa myöskin puolueille alati turvatun rahoituksen.
Ja samaan aikaan poliitikot leikkaavat tuloja köyhiltä väittäen, että muutoin valtion talous romahtaa.
Poliittiseen lainkäyttöön kuuluvat semmoiset poliittiset hokemat kuin että puoluetuki ja poliitikoiden etuisuudet ovat valtion talouden kannalta täysin merkityksettömiä, rikkaiden verotuksen kiristäminen ei auta yhtään valtion talouden alijäämäisyyteen


Se on yksinomaan lainsäädäntä, joka kasvattaa ja ylläpitää tuloeroja. Ja on jälleen painokkaasti todettava, että vallalla on yleinen uskomus, että vain varakkaat ja etuoikeutetut pystyvät hoitamaan kansan/yhteisiä asioita!

Poliitikoille rikkaat ja heidän asiansa ovat erityisessä suojeluksessa, koska poliitikot katsovat ilman minkäänlaisia järjellisiä perusteluja kuuluvansa itsekin rikkaisiin.

Mitenkään muutoin poliitikot eivät voisi kuulua rikkaisiin paitsi siten, että laki (ja sitä myötä oikeuslaitos ja järjestysvalta) on heidän puolellaan. Ja laki on saatu poliitikoiden puolelle todistamaan poliitikoiden kuulumista rikkaisiin siten, että puolueet ovat ostaneet poliitikot vaatimalla heiltä puolueellisuutta kaikissa asioissa.

Puolueet antavat poliitikoiden säätämille (puoluetuki)laeille vastalahjaksi koskemattomuuden; puoluesihteerien päätehtävänä on kestitä median johtajia ja saattaa median johtajat yhteisiin kekkereihin ammattiyhdistyspomojen ja yritysjohtajien kanssa, joka takaa sen, että poliitikot saavat julistaa olevansa jopa hölmöjä, eikä mikään vastuu heitä koske. Puoluekoneisto jopa nostaa ministeriksi juuri sellaisia, jotka eniten hölmöilevät: Esim Suvi Linden Onkin odotettavissa, että Marja Tiurasta tulee seuraava oikeusministeri...

Homma menee siis jotenkin näin:
Virkamiehet kaavoittavat. Ja mediapomot saavat kahvia juodakseen. Puoluesihteerit perustavat yhdessä liikemiesten kanssa jonkun bulvaaniyhdistyksen (Nova Group) tai valtaavat itselleen jonkun maankäyttöalalla toimivan yrityksen (Rakennusyhtiö HAKA). Ja mediapomot saavat kahvia juodakseen. Poliitikot myyvät kaavoitetut alueet konsulttiyrityksille/yhdistyksille. Maankäytön Konsulttiyritykset perustelevat, miten paljon kunta saa voittoja, kun maa myydään eteenpäin. On sovittu, ettei yksikään puhu mitään elinkustannusten kasvusta, mitä korkeampi on tonttimaan hinta. Ja mediapomot saavat kahvia juodakseen.
Valtiolla on myös bulvaaniyhdistys, nimeltä Senaattikiinteistöt, joka rahastaa valtion pohjattomaan kassaan tonttimaalla. Kts. lisää seuraavasta blogikirjoituksestani...

Tässä on pääideana maan omistusoikeus ja sen arvon korottaminen siirtämällä sitä bulvaanilta toiselle; maan arvon pumppaaminen taivaisiin, koska kun tonttimaa on ylettömän kallista, niin sitä myötä kaikki muukin on Suomessa kallista: Suomi kallein euromaa. Ja kun kaikki on kallista, niin sitä enemmän kaikissa ketjuissa on välikäsiä, joka edelleen pumppaa ilmaan kaikkiin hintoihin. Esim: EU-Invest osti kiinteistöjä

Koska yritysjohtajilla on jo kaikkea, niin poliitikot palkitsevat heitä arvonimillä senkin takia, että suoran rahan antaminen olisi pieni riski hyväveli-systeemille: Vaalirahaa saaneet ajavat Kakkosta vuorineuvokseksi

Tässä ei kuitenkaan ole koko totuus: Koko totuus on se, että myöskin ammattiyhdistysliike katsoo kuuluvansa rikkaisiin. Ammattiyhdistysliike on samalla tavalla naimisissa puolueisiin ja sitä kautta hallitsee poliitikoita kuin yrityksetkin:
Aamulehti: Ay-liike on sijoittanut ulkomaille 21 loton jättipottia
Uusi Suomi: Ammattiyhdistykset sijoittavat jättisummia ulkomaille

Wikipedia: Korruptio
Wikipedia: Rakennusliike HAKA
Wikipedia: Kehittyvien Maakuntien Suomi
Wikipedia: Nova Group

Rikkaille kaikki on aina ilmaista. Mikään ei maksa edes poliitikoille. Rikkaat rikastuvat kaikissa olosuhdanteissa! Ja sen saa aikaan lainsäädäntä.

Ei kommentteja: