torstai 3. syyskuuta 2009

Avuttomien luokka

Mitä yhteistä on rikkailla ja käenpoikasilla? Olen lukenut minua viisaampien kirjoituksista, että on parempi etsiä yhtäläisyyksiä kuin eroavaisuuksia. Oman itsen mielenterveydenkin kannalta on erittäin viisasta nähdä yhtäläisyyksiä. Mielestäni on siksi sopivaa etsiä rikkaille edes jotakin vertailukohtaa.

Köyhiinhän rikkaita ei voi verrata, joten koska kaikella tulee olla ainakin yksi vertailukohde maailmassa, niin kun sitä etsimällä etsin, niin löysin kuin löysinkin rikkaille aivan kerrassaan verrattoman vertailukohdan.

Voidaan hyvin ajatella, että rikkaiden mielestä se on aivan luonnollista, että yhden lajin sisällä on mahdollisimman runsas määrä eriarvoisuutta. Toisaalta tiedetään, että myös käenpojat kuuluvat luontoon, joten siksi on aivan luonnollista havaita, miten rikkaat ja käenpojat kuuluvat samaan ekolokeroon.

  1. Kumpikaan ryhmä ei pysty itsellisen elämään.
  2. Sekä rikkaat että käenpojat kuuluvat eri lajiin kuin syöttäjänsä.
  3. Kumpikaan ryhmä ei pysty itse rakentamaan mitään omin voimin.
  4. Sekä rikkaat että käenpojat kuluttavat syöttäjänsä täysin loppuun.
  5. Kumpikin ryhmä lihoo ja paisuu niin, ettei niille kelpaa syöttäjiensä kokoinen elämä.
  6. Sekä rikkaat että käet kuolisivat sukupuuttoon, jos ne eivät löytäisi loisimispaikkaansa.
  7. Kumpikin laji pelottelee ulkomuodollaan; käet ovat haukan näköisiä olematta kuitenkaan olemukseltaan haukkoja, - ja rikkaat muuten vaan luovat uhkakuvia ja pelottelevat ruokkijoitaan, jotta ruokkijat eivät keskeyttäisi rikkaiden lihottamista.

Tuossa oli jo seitsen-kohtainen lista rikkaiden ja käkien yhtäläisyyksistä. Rikkaat vähät välittävät niistä ihmisistä, jotka mahdollistavat sen, että laiskat ihmiset voivat loisia maailmassa. Vitsinä on vain se, että tavallinen keskiluokka potee koko ajan tukholma-syndroomaa; rikkaat ovat jo niin kauan aikaa sitten alistaneet keskiluokan ja aivopesseet sen rahauskovaisiksi, että keskiluokasta ei voi nousta mitään kritiikkiä rikkaiden käkimäistä elämää kohtaan.

Otan tähän keskiluokan vertailukohdaksi Amerikan Yhdysvaltojen keskiluokan, joka vastustaa henkeen ja vereen Barack Obaman ajamaa terveydenhuolto-uudistusta: USA:n terveydenhoitouudistus vesittymässä .

Maailma on lähes kokonaan loisivien käkien; rahanistien ideologian vallassa, joten maailma ei voi välttää kohtaloaan, johon rikkaiden valta ja rikkaiden palvonta ihmiskunnan tulee ajamaan. Valtio on edelleen rikkaiden yksityinen etujärjestö. Rikkaat saavat koko ajan raiskata keskiluokkaa ja koska keskiluokka palvelee rikkaiden yrityksissä, niin rikkaiden ei tarvitse edes pitää keskiluokkaa kahleissa, vaan se saa omasta mielestään liikkua yhtä vapaana kuin se 20 vuotta pedofiilin vankina ollut tyttö: Aamulehti: Outo kidnappaus: Jayceella oli vapaa pääsy puhelimeen ja sähköpostiin

Talouselämä: Kruuna minä voitan, klaava sinä häviät
HS: Investointipankki Goldman Sachs sai kansan vihan niskaansa USA:ssa
Iltasanomat: Poliitikkojen S-superedut: Ruokaakin halvemmalla
YLE: MOT: Verotus suo lisää rahaa rikkaille
HS: Valtion lisätuki pelasti demarit ja keskustan
Uusi Suomi: Rikkaiden veroeduista nousi poru

Ei kommentteja: