torstai 3. syyskuuta 2009

Audimiehet johtajina

Audimiesten mukaan naiset ovat huonoja johtajia, koska audimiesten mukaan naisilla menee tunteet järjen edellä. Naisten ei kuitenkaan tarvitse erota puheidensa takia...Lainaa:
"Kiesi vertasi Anna-lehden mediamarkkinointinumerossa autoja ja naisia. Hän muun muassa totesi, että naiset ovat huonompia johtajia, sillä heillä tunteet menevät usein järjen edelle.

Kiesi kertoi myös uskovansa, että nainen on tarkoitettu pitämään miestä hyvänä ja olemaan haluttava."
Ihmepuheita. (Audi)Miehet eivät siis itsessään ole haluttavia?
Ja miten kummassa kukaan järjellinen voi verrata mekanismia prosessiin? Ei ihme, että miehet hyvin usein joutuvat pyytelemään anteeksi järjettömiä, eli tunteellisia puheitaan. Muistetaan vaikkapa kapitalismin (ahneuden, suom. huom.) suurimman gurun, eli Sarasvuon puheita. Miten monta kertaa hän saikaan pyydellä anteeksi niitä?

Ja sitten useimmat miehet tottelevat sokeasti ja uskovat kaiken, mitä miesten ihannoimat miehet puhuvat; siksihän miesten mukaan Jumalakin on mies --josta heti selviää, että sattumakin on sukupuoleltaan (macho)mies; täysin järjetön sattuma on audimiesten mukaan äärimmäisen järkevä, joka on yksi yhteen sen kanssa, että vain audimiehet voivat johtaa järkevästi.
Voi tietysti olla, että tämä antaa miehille idean nimetä sattuma naiseksi, koska miten muuten selitettäisiin miehen olemus; Järkevä Jumala ei totisesti ole voinut luoda audimiehiä :-)

Onkohan niin, että miesten mukaan typerät puheet ovat järkeviä, kun taasen sellainen ilmaisu, jota ei tarvitse pyydellä anteeksi, on todistus tunteellisuudesta? Ilmeisesti, koska esim tuolla tiede.fi:n keskustelufoorumilla näkyy heti, miten kaiken uskonnollisuuden takana on aina mies - ns. järjellisyytensä tähden: Ateismi on miehisten miesten uusin tunteellisuuden osoitus, joka huomataan siitä, että miesten mukaan vain ateismi on absoluuttinen totuus, eikä ateismissa ole virheen virhettä... Uskokoon ken tahtoo, ja pitääkin olla tosiuskovainen, että moista uskoo... Alussa oli piste -- ja sitten se räjähti...

Audimiehet muuten paljastivat, että naisten halveksunta on edelleen miesten suosituin ajanviete; Mistä kiesimäiset ajatukset nousevat? Ei kai Kiesi ole yksin puheidensa kanssa, vaan edelleen miehinen mies haluaa ehdoin tahdoin olla tunteellinen hölmö, joka kuitenkin enenevässä määrin joutuu kohtaamaan kylmän harkitsevan älyn; eroa, senkin tunteellinen hölmö --koska bisnekset kärsivät...
Mutta! Muut miehet eivät kutsuneet Kiesiä tunteelliseksi, vaan Kiesi joutuu eroamaan ainoastaan bisneksen tähden. Olisi siksi ihan suotavaa, jos joku voisi esittää edes yhdenkin miesjohtajan, joka olisi julkisuudessa kutsunut Kiesiä tunteelliseksi johtajaksi.
Jos näin ei tapahdu, niin se todistaa juuri sen, että miesten mukaan audimiehen puheet olivat sinänsä järkeviä, - mutta haittaavat ainoastaan miehistä bisnestä
Audimiesten mukaan Kiesi teki vain sen virheen, että puhui johtajana typeriä, ilmaisten samalla koko totuuden kilpailuyhteiskunnan peruspilarin sijainnista, joka siis on miesten haaravälissä.

Järkevät ihmiset eivät luo uskomussysteemejä. Tähän asti uskomuksia ovat luoneet vain miehet, jotka ovat omasta mielestään äärimmäisen loogisia. Myös audimiesten puheet ovat miesten uskomuksia. Miehiset uskomukset ovat sotien (myös sukupuolten välisten riitojen) yksinomainen syy. Että se siitä audimiesten järjellisyydestä. Hihhuleita kaikki tyynni. Järkevä ihminen ei lauo vitsejä mukatotuutena.

Helsingin Sanomat: Isien rakkaudesta lapsiinsa Vaihtakaa linkin artikkelin puolivälistä alkaen sota- ja soturi-sanojen tilalle sana mies: Lainaa:
"'Mies' taitaa kuitenkin olla poikalapsien kasvatuksen avainsana. Tajusin sen, kun katsoin ruotsalaisen ystäväni kanssa Visa Koiso-Kanttilan dokumenttielokuvan Isältä pojalle."
Tosi miehet kasvattavat pojista sovinisteja ja sotureita, joille naiset eivät voi olla ystäviä, vaan vain esineitä, autoja... Audimiehetkin ovat vain mies-uskonnon uhreja

Tiede.fi: Mikä hihhuleita riivaa?
Iltalehti: Audi-kohun aiheuttanut Esko Kiesi irtisanoutui

Ei kommentteja: