torstai 24. tammikuuta 2013

Muslimit rajayttivat Stadionintornin

Tuollainen voisi olla totta myös Suomessa:
Talouselämä, 24.1. 2013: Lego sai yllättäviä syytteitä rasismista
HS, 24.1. 2013: Itävallan muslimit syyttävät Legoa rasismista
Huffington Post, 24.1. 2013: Lego Accused Of Racism Amid Claims Jabba's Palace Resembles Istanbul's Hagia Sophia Mosque

Satumainen kirjoitus Suomesta, jonka suvaitsevaiset saattavat muuttaa todeksi:
"Suomen muslimit syyttivät kulttuurimisteriä rasismista, koska Stadionin torni muistutti minareettia. Niinpä he päättivät räjäyttää sen, koska se loukkaa muhammedia. Seuraavaksi on vuorossa Helsingin Rautatieaseman kellotorni, koska muslimit luulivat sen olevan minareetti, josta olisi pitänyt kuulua kailotusta, mutta koska kailotusta ei kuulunut vaikka tuhannet muslimit sitä hartaasti Kaisaniemen kadulle kumartuneina odottivat monta vuotta, niin siksi se on pakko räjäyttää,  jottei se enää eksytä Suomeen tulevia muslimeja, jotka eivät ole ennen nähneet muita torneja kuin vain minareetteja.

Muslimit ovat antaneet fatwan Suomelle, että jos suomalaiset eivät itse räjäytä loppuja torneja, niin he tekevät sen itse. Hallitus on kuulemma kokoontunut hätäistuntoon ja Katainen on jo lähettänyt Tampereen muslimien neuvostolle anteeksi pyynnön, että meillä on rakennettu torneja ilman, että ne on nimetty minareeteiksi. Hallitus on antanut armeijan pioneeriosastoille käskyn tuhota kaikki tornit Suomesta, koska ne loukkaavat kaikkia maailman muslimeja. Kansalaisia kehotetaan pysymään kotona ja sulkemaan ikkunat ja netin, jottei muslimit ärsyyntyisi lisää.

Hallitus on myös asettanut sensuurikomission valvomaan, ettei Aku Ankkaan enää piirretä tornimaisia piirroksia. Kaikki aiemmat Aku Ankat tullaan polttamaan Rautatien torilla suuressa "Anteeksi että olemme olemassa"-kokossa, jotta muslimit voisit itse todeta miten vakavasti suvaitsevaiset ottavat monikulttuurisen Suomen."

YLE, 5.5. 2012: Unescon maailmanperintökohde sytytettiin tuleen Timbuktussa
IS, 20.3. 2001: Buddha-patsaiden tuho varmistui

1 kommentti:

ReijaH kirjoitti...

Hyvä! :)