keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Norjan Oil-kentat arabien hallintaan

Kirjoitan otsikkoon yleensä vain aakkosia;
Ääkköset näkyvät erikoismerkkeinä url:ssa, eli otsikko kuuluu:

Norjan öljy vaihtaa omistajaa
Sikolätti, 16.1. 2013: Vähemmistö enemmistö 54:ssä oslolaiskoulussa
NRK, 15.1. 2013: Minoriteter i flertall ved 54 Oslo-skoler

Noin puolet Oslon peruskoululaisista on jo maahanmuuttajia. Se tarkoittaa sitä, että kun he kymmenen kahdenkymmenen vuoden kuluttua suurperheellisinä äänestävät, niin Norjasta tulee hyvin nopeasti muslimimaa. Norjan öljykentät tippuvat Uus-prinssien omistukseen, joihin myös nykyiset saudi-prinssit tulevat saaliinjaolle. Ovathan he jo nyt rahoittaneet Norjan muslimien toimintaa ja heidän rakennuksiaan.

Norja länsimaisena demokratiana on kuolemassa. Sama kohtalo odottaa koko Eurooppaa, joka johtuu vain siitä, että demokratia itsessään on pystyyn kuollut möhkäle, koska hyvää tarkoittavat hölmöt eivät tajua, miten tärkeää se olisi ollut kehittää demokratiaa.

Se ei ole oikein, että ahkerat ja älykkäät kansalaiset omaavat samanlaisen äänioikeuden kuin laiskat, maleksijat ja oleskelijat ja muut siivellä elävät. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus on demokratian tuho. Tyhmät eivät vain sitä huomaa, koska he eivät pysty kaukokatseiseen ajatteluun.

No. Kun Norja muuttuu muslimimaaksi, niin silloin kyllä demokratia ja sen käytännöt muutetaan hyvinkin nopeasti. Silloin kantanorjalaiset hyvää tarkoittavat hölmöt vielä vikisevät, miten muslimit ovat vähemmistö, jota pitää diskriminoida positiivisesti...

Vähemmistöksi voidaan järjellisesti kutsua vain sellaista kansaa, joka on maailmanlaajuisesti suomalaisia vähäisempi. On ollut erinomaisen typeryyden osoitus julistaa miljardikansat vähemmistöiksi.

Blogi, 6.2. 2013: Edustajien palkat-Palkkiotoimikunta
Blogi, 8.5. 2008: Demokratian lapsellinen aikuisuus

Ei kommentteja: