torstai 17. tammikuuta 2013

Suomen Laittomuuden Puolue

Poliitikot ja asiantuntijat ovat hätkähtäneet unessaan; He ovat alkaneet mumista, miten ihmisille saataisiin takaisin vastuullisuutta. Poliitikot eivät heränneet unestaan, vaan ovat vain syventämässä untaan, missä uneksitaan lakien määrän jatkuvan lisäämisen olevan ainoa tie autuuteen. Poliitikot uneksivat parhaillaan laeista, joilla ihmiset saataisiin vastuullisiksi. Mutta.

Ei ole sellaista lakia, jota noudattamalla ihminen muuttuisi vastuulliseksi. Lakien jatkuva lisääminen on passivoinut ihmiset. Lait estävät ihmisiä toimimasta järjellisinä olentoina, joka on vastuullisuuden ehdoton edellytys. Sillä lain mukaan eläminen ei vaadi lainkaan järkeä.

Mistä tämä jatkuva holhoavien lakien lisääntyminen johtuu? Ilmiselvästi lakeja tahtovat luoda sellaiset ihmiset, jotka itse elävät vastuutonta elämää. Poliitikon tilipussi ja etuisuudet estävät poliitikolta järjellisen elämän. Vaatimaton elämä on mahdotonta silloin, kun ihminen haluaa koko ajan vain lisää itselleen.
Huomataan selvästi, että holhousyhteiskuntaa kehittävät ovat itse holhouksen alaisia. Holhouksen alainen ei voi edes ajatella, että joku voisi elää ilman sääntöjä, puhumattakaan, että holhouksen alainen ymmärtäisi, mistä vastuullisessa elämässä on kyse

Verorahoilla yltäkylläistä elämää elävät eivät todellakaan elä järjellistä elämää, vaan he ovat tehneet lait sellaisiksi, että he itse (poliitikot ja virkamiehet) ovat valtion primaariholhokkeja. Koska julkisen vallan haltijat ovat itse ensijaisesti valtion holhouksen alaisia, niin siitä seuraa se, että he haluavat uskoa kaikkien muidenkin vaativan valtion holhousta, eli lisää lakeja.
Lakien lisäämisen ensisijainen syy on ruokkia rikkaita.

Poliitikot näkevät kansalaiset avuttomina, joita varten pitää koko ajan säätää lisää lakeja, koska poliitikkojen mukaan kansalaiset eivät pysty järjelliseen elämään -- koska poliitikot itse eivät pysty elämään taloudellista elämää, vaan vaativat jatkuvasti itselleen lisää ja lisää. Kyseessä on selvä kroonistunut vauvasyndrooma, jonka vallassa poliitikot ovat.

Sain idean ulostaa tällaista aivopaskaa, kun tänä aamuna sekaannuin Laitostunut Suomi-keskusteluun, Uuden Suomen Puheenvuorossa

Poliittiseen vauvauteen kuuluu tietysti myös omnipotenssikuvitelmat, joka ilmenee poliitikoille siten, että he uskovat voivansa tehdä lakien avulla mitä tahansa. Olisihan se mahdoton tilanne, jos poliitikko ajattelisi, että vastuullisuus ei vaadi lakeja, vaan vain omaehtoista ajattelua. Niinpä poliitikot eivät koskaan voi ajatella vastuullisuutta itsenäisen ajattelun sivutuotteena, koska ihmisen vaatiminen elämään lain mukaan on sama asia kuin ihmisen aivojen ambutointi.

Poliitikot eivät kertakaikiaan siedä sitä, että kansalaiset ajattelisivat omilla aivoillaan. Tämä huomataan kaikesta ja jopa nykyinen rasistikeskustelu on vain pyrkimystä estämään ihmisten ajatustoiminta. Mitä enemmän lakeja sitä vähemmän ihmisille sallitaan omaa ajattelua.

Koska eihän laeista olisi yhtään mitään hyötyä, jos poliitikot pitäisivät ihmisiä vastuullisina, ajattelevina olentoina. Lain säätämisen ehdoton edellytys on, että kansalaiset nähdään vain aivottomina otuksina, joita pitää ulkoisesti ohjailla kuin naruista vedeltäviä nukkeja.

Vastuullinen elämä ja lainkuuliaisuus ovat ristiriidassa. Lain noudattajat eivät ole vastuullisia. Vaikka he näennäisesti eivät rikokaan lakia, niin heidän elämisensä on silti vain elämän irvikuva;
Lakiuskovaiset eivät itse asiassa itse elä, vaan he vain antavat laeille näennäiselämän. Laillinen elämä on samanlainen elämänmuoto kuin mitä on tietokoneella, jossa pyörii Windows-käyttöjärjestelmä.

TUNTEEN SIIRTO, TRANSFERENSSI
Lakiuskovaiset ovat niin täysin lakien vallassa, että he jopa uskovat lain voivan loukkaantua. Lakihan voi loukkaantua vain silloin ja siinä, kun lailla on ruumis. Lakiuskovaiset ovat lain ruumiillistumia, jotka hyvässä uskossa luulevat lain voivan loukkaantua, jos joku ei käyttäydy laillisesti. Itse lain ruumiillistumina lakiuskovaiset kuitenkin itse voivat lähes mielin määrin loukata lakeja lain siitä mitenkään haavoittumatta.

Tällainen ristiriita havaitaan minkä tahansa uskonnon keskuudessa; Islamistitkin julistavat, miten Allahia tai Muhammedia on loukattu, koska muslimit toimivat ikäänkuin Allah ja Muhammed tuntisi heidän tuntemuksiaan. Samoin siis lakiuskovaiset ovat siirtäneet omat tunteensa lakikirjaan, jotta voisivat väittää lailla olevan tunteita.
Asiain ollessa näin, olen saanut ajatella sellaisia ajatuksia, jotka jossakin toisessa maailmassa olisivat itsestään selvyyksiä. Täällä lakien maailmassa tällaiset ajatukset kuulostavat tietysti lakiuskovaisten korvissa täysin mielettömiltä, koska lakiuskovainen -lain ruumiina- ei pysty kuvittelemaan elämää, missä elettäisiin järjen mukaan, vastuullisesti ja vaatimattomasti.

Tuota poliittista järjettömyyttä siunataan vielä uskontojen taholta, jotka opettavat, että ihminen ei voi omalla järjellään elää hyvää elämää, koska järjellinen elämä on uskontojen oppien mukaan syntiä Jumalaa vastaan. Huomattiin selvästi, että lakiuskovaiset ovat tavan uskovaisia; He eivät erota periaatteessa yhtään ääriuskovaisista, jotka vaativat ihmisiä elämään oman lakikirjansa (Raamatun, Koraanin,..) mukaan.

Ääriuskovaisetkin löytävät lakikirjasta yhä uusia sääntöjä, joiden mukaan ihmisen pitäisi elää päästäkseen taivaaseen. Samoin poliitikot havaitsevat omasta lakiuskovaisen elämästä jatkuvasti lisää epäkohtia, jotka vaativat poliitikoita säätämään lisää lakeja, jotta kansalaiset voitaisiin pelastaa omalta järjeltään.
Ihminen on poliitikoille yksi suunnaton vitsi, joka pitää opettaa pois järjestään.


Suomen Laittomuuden Puolue tarvitaan siksi, että muutoin lakien määrä kasvaa ilman minkäänlaista rajoitetta. Laittomuuden Puolue vaatii lainsäätäjiä lopettamaan ihmisten sopeuttamisen lakien avulla rakenteisiin, ja ehdottaa sellaisten lakien sijaan rakenteellisia muutoksia, jotka tehtäisiin laillisesti. On ehdottomasti parempi muuttaa rakenteet ihmisille sopiviksi kuin pyrkiä muuttamaan ihmiset rakenteisiin sopiviksi.
Tähän sopii loistavasti Kari Suomalaisen pilapiirros (HS, 17.4.1977), missä ihminen yritetään sovittaa ideologiaan, eikä päin vastoin; Kuvitelkaa, että sovitettava puku symbolisoi ihmisille laadittuja lakeja, joilla ihminen yritetään sovittaa rikkaita (kuten poliitikkoja) varten, jotta ihminen toteuttaisi heille älyttömän ja ylettömän elämän.
Ihmisen sovittaminen rakenteisiin vaatii ihmistä alistumaan järjettömään, eli vastuuttomaan elämään, kun taasen rakenteiden muuttaminen laeilla vaatisi ihmistä käyttämään järkeään pystyäkseen sopeutumaan kehittyvään ympäristöön. Hyvinhän ihminen on sopeutunut uuteen tietokoneaikaankin ja hyljännyt sentraalisandran. Se on vaatinut ihmisiltä vain ja ainoastaan omaa järkeilyä.

Toinen Esimerkki:
Suomi johtaa länsimaitten tulipalojen kuolemissa. Se johtuu siitä, että muualla ei ole niin paljoa puutaloja, ja että muut eivät polta kynttilöitä niin paljoa. Niinpä Laittomuuden Puolue vaatii, että puutalot ja kynttilät kielletään. Laittomuuden Puolue ei halua, että ihmistä vaaditaan lakien avulla sopeutumaan elämään erittäin tulenarassa ympäristössä, vaan itse ympäristö on tehtävä turvalliseksi, jolloin ihmistä varten ei tarvitse säätää mitään lakia.

Puutalojen kehittäminen ei ole edistyvää kehitystä. Sen sijaan kivitalojen rakentaminen olisi edistystä, koska tämä planeetta on itsekin tehty kivestä. Jossakin kaasuplaneetalla opettaisin sikäläisiä ihmisiä rakentamaan asumukset kaasusta, mutta tämä planeetta on tehty vain kivirakentamiseen soveltuvaksi, jos ihminen mielii elämään vastuullista elämää.

Blogi, 20.4. 2012: Loukkaantumishakuisuudesta parantuminen
Blogi, 05.7. 2012: Lakibuumi eduskunnassa
Blogi, 26.5. 2010: Tuomarit syyntakeettomia

Ei kommentteja: