sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uskonnot aiheuttavat rikoksia

Jälleen uusi bussiraiskaus intiassa. Tällä kertaa seitsemän osattomaksi jäänyttä pyrki onneen. Tässä on kyse siitä sadosta, jota miesten luomat uskomukset ovat maailmalle tehneet; Miesten uskomusten tähden joka puolella maailmaa tyttösikiöitä tapetaan vuosittain miljoonia (enemmän kuin poikasikiöitä). Sitä niittää mitä kylvää:
IL, 13.1. 2013: Intiassa taas julma bussiraiskaus - 7 miestä kävi naisen kimppuun
Rähmispossu: 13.1. 2013: “Väärä mies väärässä paikassa”
MTV3, 13.1. 2013: Mieslauma raiskasi nuoren naisen Ruotsissa

On eittämättä selvää jokaiselle, joita uskonnollisuus ei vaivaa, mitä siitä seuraa aikuistuville ihmisille, kun se alapää alkaa toimimaan muutenkin kuin lannoitetehtaana.

Muinaisuudessa naisten vajaus hoidettiin kastro'oimalla ylijäämämiehet. Ehdotan, että nykyisinkin homma hoidetaan kastro'oimalla sopiva määrä miehiä, jotta hedelmällisille jäisi kullekin korkeintaan yksi kappale vastapuolta.

Uskonnon tähden tyttö-sikiöiden surmaaminen on jatkuvaa kansanmurhaa. Vähintä, mitä sille voitaisiin tehdä, on todellakin hedelmällisten miesten lukumäärän supistaminen kastro'oimalla sopivalle tasolle, koska miehet ovat tämän ongelman saaneet aikaan. Erityisen tärkeätä olisi kastro'oida jokainen mies, joka vaatii tänne polygamiaa, koska sellainen mies saa aikaan ylijäämämiehiä, joille ei munien kunnossa ollessa jää oikein muuta mahdollisuutta kuin väkisin makaaminen.

Naisten vajautta lisää suuresti miesten uskonnollisuudesta johtuva monivaimoisuus. Esimerkiksi vihreät voidaan laskea ääriuskovaisiin, koska heidän tavoitteensa on saada Suomeenkin aikaan polygamia, jolloin Suomessakin raiskausluvut vain kasvaisivat osattomien yrittäessä joten kuten saada jostain onnea.

Tässäkin asiassa ihmisiä auttaisi suuresti, jos he itse kuvittelisivat elävänsä maassa, missä poikia on enemmän ja suuri osa pojista kasvatetaan siihen uskomukseen, että moniavioisuus on heille oikeus.
Empatian (itsenäisen ajattelun, suom. huom.) harjoittaminen estäisi ihmisiä tekemästä typeryyksiä, kuten vaatimalla Suomeen polygamiaa. Tämäkin tapaus todistaa, että uskovaiset eivät pysty ajattelemaan tulevaisuuttakaan. Jos nimittäin uskovaiset pystyisivät ajattelemaan tekojensa seurauksia, niin silloin he eivät voisi uskoa polygamiaan, miesten ylivertaisuuteen, mies-Jumalaan,...

Uskonnonvapauslaki saa aikaan juuri tuollaista. Ainakin minä pystyn helposti huomaamaan, ettei uskonnonvapauslain säätäjät ole olleet pedaalin terävimpiä kyniä. Uskonnonvapaus lain jatkuessa myös Suomessa tulee jossakin vaiheessa eteen se, että tyttösikiöitä abortoidaan ja osa miehistä elää monen vaimon kanssa, jolloin jos mitään ei tehdä ylijäämämiesten seksuaaliselle kyvylle, seurauksena on samanlaisia juttuja täälläkin. Sillä nykyinen maahanmuuttopolitikka uskonnonvapauden kanssa johtaa lopulta siihen, että Suomen väkiluku alkaa kasvamaan exponentiaalisesti, kuten se kasvaa kaikissa uskonnollisissa kansoissa, joissa ainoana rajoituksena on ollut tyttösikilöiden surmaaminen.

Joku (muka)suvaitsevaitsevainen mielessään vollottaa tällekin, etteihän toki uskontoja saa rajoittaa, koska ihmisillä tulee olla oikeus harjoittaa kivikautisia tapoja. Eikä toki Suomeen voi koskaan tulla shariaa, hindulaisuutta ja muita kivikautisia uskontoja, koska Suomi välttää muiden kansojen virheet. Aivan samalla tavalla Shaahin Irankin pystyi välttämään islamisoitumisen, ja nyt vuorossa on Egypti, Libya, Syyria, Mali, Kenia, ...

Onko ihan mahdotonta ajatella, että sivistys ei pysy, jollei sitä hoideta ja varjella. Se ei ole sivistyneen kansakunnan edistyksen varjelua antaa maahanmuuttajille oikeus elää täällä sellaisten uskomusten mukaan, joka on ajanut heidät tänne.

Koska suvaitsevaiset eivät halua, eivätkä pysty rajoittamaan ihmisten kivikautisia uskomuksia, niin silloin tietysti ne kivikautiset uskomukset eivät mihinkään häviä; Islam on vain pahentumistaan pahentunut tämän puolentoista tuhannen vuoden aikana, joten vaaditaan todellakin aivojen ambutointia, jotta voi uskoa, että tuhannen vuoden kuluttua Suomessa ei harjoitettaisi  tyttösikiöiden tappoja, naisten alistamista, polygamiaa,... ja bussiraiskauksia.

Ehdottomasti Vihreän ideologian kannattajat kannattaisi jo nyt kastro'oida, jotta heistä itsestään ei tulisi ylijäämämiehiä, joille ei riitä vaimoja, kun heidän ajamansa polygamiaoikeus tulisi tännekin voimaan. Saattaa tosin olla niinkin, että vihreät pyrkivät ensin apajille, eli varaamaan itselleen muurien ympäröimiin haaremeihinsa niin paljon vaimoja kuin suinkin ehtivät. Sinne vihreiden turvahaaremeihin ei kuulu bussiraiskattujen naisten hätähuudot.

us-Blogi, 13.01. 2012: Taas uusi bussiraiskaus - miesten uskonnot syyllisia
us-Blogi, 20.11. 2011: Naisten alistettu asema uskonnoissa johtuu kielestä
Blogi: 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho

1 kommentti:

Timo Pokki kirjoitti...

Hei Kati

Satuin lukemaan 13.1.2013 kirjoittamasi blogikirjoituksen, joka käsitteli Intiassa tapahtuneita joukkoraiskauksia. Tyttöystävistä ja vaimoista on Aasiassa pulaa. Tilanteen taustalla on naissukupuoleen kohdistunut kansanmurha (gendercide) eli tyttösikiöiden rutiininomainen abortointi.
Vuonna 2006 arvostettu ranskalainen lehti Le monde diplomatique (7/06) nosti etusivullaan esille uutisen, jonka mukaan maailmasta puuttuu noin sata miljoonaa tyttölasta.
Armeniasta itään lähtevällä vyöhykkeellä on perinteisesti arvostettu poikia enemmän kuin tyttäriä. Näkökulma on samankaltainen riippumatta kansakunnasta ja vallitsevasta uskonnosta: Ilmiö on sama Azerbaidzhanissa, Intiassa ja Kiinassa. Intian Punjabissa syntyy 126 poikalasta sataa tyttöä kohti, ja Kiinan Guandongissa jopa 138. Luonto ei tällaista epäsuhtaa aiheuta, vaan kyseessä on ihmisen oma toiminta: Tyttölapsia abortoidaan tai surmataan heti syntymän jälkeen selvästi enemmän kuin poikia.
Tämä tapa on jatkunut jo kauan. Arvion mukaan noin sata miljoonaa nuorta miestä etsii pian turhaan aviopuolisoa. Prostituution, rajun pornografian ja raiskausten pelätään yleistyvän muuallakin kuin Intiassa.
Toinen merkittävä lehti, The Economist, nosti tämän ilmiön maaliskuussa 2010 (nro 394)
lehden kanteen ja antoi ilmiölle nimen "gendercide". Suomessa näihin artikkeleihin on kiinnittänyt huomiota dosentti Erkki Koskenniemi. Molemmat lehdet tukeutuvat tunnustettuihin tutkimuksiin. Kysymys on olemassa olevan tiedon popularisoimisesta. The Economistin mukaan ongelman taustalla on kolme syytä.(1)Kyseisten alueiden kulttuuri on vanhastaan arvostanut poikalapsia.(2)Ainoa mahdollisuus vaurastua on pitää lapsiluku kurissa.(3)Uusin merkittävä syy on vain 12 dollaria maksava ultraäänilaite, jonka avulla vanhemmat tutkivat odotusaikana sikiön sukupuolen. Pojan tehtävä on itämaisissa kulttuureissa pitää huolta vanhemmistaan. Tyttö sen sijaan menee aviopuolisoksi muualle ja hänestä maksetaan monissa maissa lisäksi myötäjäiset. Härskeimmät mainosmiehet mainostivatkin ultraäänilaitetta lauseella "Maksa nyt 5000 rupiaa, säästä jatkossa 50 000". Tuon mainoslauseen jälkeen ultraäänilaitteiden hinnat ovat pudonneet kymmenykseen. Tyttölapsen kasvattaminen tarkoittaa intialaisen sananlaskun mukaan sitä, että kastelee toisen puutarhaa.
Olettaisi, että vinoutuma on pahin köyhissä oloissa ja maaseudulla. Silti varallisuus ei pysäytä tyttölasten murhaa, vaan tilanne on pahin rikkailla seuduilla. Kiinan harjoittama tyly yhden lapsen politiikka selittää asiaa vain Kiinan osalta – naapurimaissa tilanne on silti sama, koska perheiden lapsiluku on pienentynyt rajusti.
Tällä hetkellä ongelma näyttää ylivoimaiselta. Suunta on saatu käännetyksi vain Etelä-Koreassa, missä syynä on ilmeisesti kristinuskon vahva vaikutus toisen maailmansodan jälkeen. Muuallakin Aasiassa ongelma tiedostetaan ja hallitukset pyrkinevät tekemään parhaansa. Valtiot varmaan reagoivat ja kulttuurit muuttuvat. Meidän aikaamme ne eivät enää ehdi muuttaa. Tilanne räjähtää käsiin seuraavina vuosikymmeninä eikä kukaan tiedä, mitä tapahtuu.
Mistä tässä perimmältään on kysymys? Vastaukseksi riittää yksi sana: arvoista. Aasiassa on tapahtunut se, minkä juutalaiset että kristityt näkivät jo Jeesuksen aikana. Sen ajan yhteiskunnissa perhepolitiikka ja yleensä myös ihmisen seksuaalisuus kuuluivat alueeseen, josta ei päättänyt yhteiskunta vaan yksilö. Seksuaalielämän kohdalla moni meillä ehdottomasti kriminalisoitu asia, kuten lapsiin sekaantuminen, oli antiikin aikana täysin laillista. Perhepolitiikan alueella päättäjillä oli harvoin sanomista siihen, montako lasta ihminen halusi elättää. Mikäli hän ei halunnut lasta, hän saattoi antaa sen pois, jättää heitteille tai surmata.
Sekä juutalaisuus että kristinusko torjuivat tuon käytännön jyrkästi. Niiden mukaan ihminen on sacrosanctum animal (pyhä ja Jumalan suojeluksessa). Tämä merkitsee, ettei lasta saa surmata tai jättää heitteille.

Yst. terv. Timo Pokki