maanantai 7. tammikuuta 2013

Talouden keskiaika-dark age now

Keskiaika oli vaikeata aikaa ajattelijoille. Inkvisiittori oli kaikkialla ja se oli opettanut valtavat laumat ihmisiä kantelemaan aina, jos joku esitti omia ajatuksiaan.

Nykyaika on myös keskiaikaa; Sadan ja viiden kymmenen vuoden kuluttua tämä taloususkonnon aika tullaan nimeämään talouden pimeäksi keskiajaksi. Tämä on selvää kaikille, jotka pystyvät ajattelemaan asioita omin päin ja näkemään aikamme hieman kokonaisemmin.

Nykyisin talousasiantuntijat ovat täysin verrattavissa Keskiajan kirkon teologeihin. Talousasiantuntijoiden tehtävänä ei ole esittää kritiikkiä taloudesta, eikä yksikään talousasiantuntija saa esittää mitään vaihtoehtoa tälle nykymenolle, vaan jokaiselta talousasiantuntijalta vaaditaan sellaisia ajatuksia, joiden avulla kansalaisista saadaan nyhjettyä entistä enemmän työn arvoa rikkaille.
Taloususkonnon palveluksessa oleva tunnetaan siitä, että hän hokee koko ajan olevansa palkkakuopassa. Sellainen sanoo, ettei hän voi alentaa vaatimuksiaan, koska hänen työnsä arvo ei merkitse mitään kansantaloudelle. Muurahainen: "Mun ei kannata kantaa tätä pientä havunneulasta kekoon, koska sillä ei ole mitään merkitystä keon suuruudelle." Vai onko noin? Ajattelevatko muurahaiset todellakin noin viisaita? Ihmeellistä!
Pankkiirit ovat taloususkonnon inkvisiittoreita, joiden pihteihin joutuvilla ihmisillä ei ole mitään toivoa. Oikeusistuimet ovat kaikessa pankkiirien puolella, koska tuomarit kuuluvat taloususkonnon eliittiin.
Kun verrataan Keskiaikaa ja sen hallitsevaa ideologiaa nykyaikaan, nähdään välittömästi niiden yhtäläisyydet. Pimeintä keskiaikaa me tässä vaan eletään. Yhtä pimeää kuin pimein keskiaika, jolloin eläneet ihmiset myös puhuivat nykyajasta. Niin juuri ja juurikin niin!

Hämmästyttävää, mutta totta;
Keskiajalla ihmiset eivät puhuneet keskiajasta, vaan he uskoivat olevansa nykyaikaisia.

Tästä huomataan, että me emme vielä ole kaikkein pimeimmässä taloususkonnon ajassa; Meiltä puuttuvat vielä kaikkialla olevat taloususkovaisten korvat, eli suvaitsevaiset, jotka vahtaavat jokaista ja kantelevat inkvisiittoreille kaikesta, jonka luulevat olevan taloususkonnon vastaista.

Perussuomalaiset ovat taloususkonnon juutalaisia. Tiedättehän, miten suuresti Keskiajan Paavin kirkko vihasi juutalaisia. Samalla tavalla suvaitsevaisten taloususkonto alkaa osoittamaan jo nyt vihaa aikamme taloususkonnon ateisteja kohtaan. Keskiajalla Paavi vaati juutalaisia kantamaan hihamerkkiä. Koht'sillään suvaitsevaiset vaativat myös kaikkia maahanmuutto- ja EU-kriitikoita kantamaan jotain merkkiä. Onhan se jo ikään kuin ilmassa, tuo väärinajattelijoiden merkintä.
(Päivitys 8.1. 2013: Lapin Kansa, 19.4. 2012; Pinssit näkyviin)

On helppoa huomata, että suvaitsevaisista on parhaillaan kehkeytymässä taloususkonnon korvia, jotka raportoivat tavallisten kansalaisten jokaisen liikkeen ja jokaisen ajatuksen EU-pirulle, jotta uskoisivat siten olevansa hyviä ja ansaitsevansa sen, mitä heille tiputetaan rikkaiden pöydiltä.

Blogi, 07.1. 2013: Nelos-olut ruokakauppoihin, taloustutkija vastaa
Blogi, 11.7. 2012: Guggenheim-kapitalismi
Blogi, 20.2. 2011: Varokaa heikkoja paikkoja
Blogi label: Juopon yhteiskuntamalli
Blogi, 07.01. 2013: Muurahaisten talousoppi
Blogi, 06.01. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa
Blogi, 05.01. 2013: Tahallaan tehty sopeuttamistarve
Blogi, 04.01. 2013: Palkka-alen vastustus raittiiden terrorismia
Blogi, 03.01. 2013: Tuloerojen kasvu johtaa hulluuteen
Blogi, 02.01. 2013: Viinan voimaa poliitikoille
Blogi, 19.12. 2012: Jussi Pajusen palkka
Blogi, 01.11. 2008: Rahajuoppouden keskiaika

Ei kommentteja: