tiistai 1. marraskuuta 2016

Platonisesta korvaushoidosta apua eliitille

Pakolaiskriisillä, pankkikriisillä ja talouskriisillä on yksi yhteinen nimittäjä: Moraalikriisi. Kaikki maailman ongelmat johtuvat yksinomaan eliitin moraalittomuudesta.
Sellainen ei ole mikään kriisi eikä ongelma, ettei ihmisellä ole vielä sellaisia hienoja keksintöjä kuin antigravitaatiota tai kvanttitietokonetta, vaan se on vain kehitystä, mutta kun ihmiskunnalla ei ole mitään muuta kuin ongelmia, niin se kiistaton todiste siitä, että ihmiskunnalla on väärät johtajat. Muuan kiivas nuorukainen sanoi jo 2000 vuotta sitten:
"Antakaa parantuneiden hallita".Nwo-havaintoja-blogisti kirjoittaa blogissaan 31.10. 2016
Seppo KJ Utria: Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti.
Lihaksiani monipuolisesti käyttämällä olen itse jo vuosikymmeniä sitten tiedostanut, että rikkaat ovat sairaita: Rikkaita vaivaa samantyyppinen sairaus kuin alkoholistejakin, josta johtuen rikkaat eivät pysty ajattelemaan mitään muuta kuin että mistä ja miten he saisivat lisää rahaa, koska rahariippuvaisen toleranssi rahaan kehittyy joka kerta, kun hän saa lisää rahaa.
MTV, 18.1. 2016: Rikkain prosentti omistaa nyt enemmän kuin muut yhteensä

Jos rikas ei saisi päivittäistä raha-annostaan, niin hän alkaisi heti potemaan vieroitusoieita: Hänen silmänsä alkaisivat karsastamaan, läski alkaisi kivistää, päätä särkemään, peräpää menisi ummelle, kieli kuivua ja tukkakaan ei enää olisi hyvin, joten sairasloma kutsuu. Kun ihminen tulee sairaaksi rahan puutteesta, niin silloin hänen oikea sairaus on ahneus ja puute on vain sen oire.

Rikkaat heikoilla jäillä
Yksikään rikas ei pysty ajattelemaan mitään rahan vastaista, eli rikkailta voi tulla suusta ulos pelkkää valitusta ja pillitystä, miten he tarvitsevat lisää rahaa, jotta köyhille voisi tippua pennejä taivaasta.
Vaikka maksaisitte rikkaalle tai hänen virallistamalleen asiantuntijalle miljardin tunnilta, niin te ette pysty saamaan häneltä mitään järkevää ajatusta, koska sellainen voi ajatella vain rahaa. Kaikki ihmiskuntaa hyödyttävä (tieteellinen ja filosofinen) ajattelu tulee ihmisistä, joita eliitti ei arvosta.

Köyhistä köyhimmät ovat tuottaneet ihmiskunnan suurimmat keksinnöt. Otetaan vaikka Platon ja hänen ajattelunsa, jollaista eliitti inhoaa yli kaiken:
IS/TS, 17.1. 2011: Rikkaalle riittää nelinkertainen palkka:
Rikkain saa tienata vain neljä kertaa enemmän kuin köyhin. Silloin kaikki voivat hyvin. Tällainen olisi tasapainoinen ihanneyhteiskunta – ainakin kreikkalaisen filosofi Platonin oppien mukaan.
Kuten huomataan, niin tänä päivänä Platokaan ei voisi olla poliitikoiden ja eliitin virallinen asiantuntija, koska hän ei ajattelullaan tukisi rikkaiden jatkuvaa rikastumista.

Kopioi US-blogistani, 8.10.2011: Piikityshuoneista apua rikkaille
Kuten kaikille alkaa pikkuhiljaa valjeta, niin maailman ongelmat johtuvat rikkaista, jotka kärsivät erittäin vakavasta rahariippuvuudesta. Rikkaita ei voi kuitenkaan auttaa, koska lääketeollisuus on rikkaiden hallussa, joten rahariippuvuutta ei voi siksi medikalisoida, puhumattakaan rahariippuvuuden psykologisoinnista; ei voi virallisesti psykologisoida rikkaita, koska psykologit haluavat myös rikastua, eikä parantajat voi parantaa itseään :-(

Meidän on kuitenkin tehtävä rikkaille jotakin. Me emme voi jättää rikkaita enää oman onnensa nojaan, kuten yhteiskunta on tähän asti pelkästään hyljännyt rikkaat, jonka seurauksena rikkaat kärsivät valtavasti syrjäytyneisyydestä, ja sellainen elämästä syrjäytyminen lisää rikkauden viehtymystä toisisijaiseen toimintoon, kuten ainaiseen köyhille nalkuttamiseen ja köyhien selkänahan raapimiseen.

Ehdotan, että rikkaille rakennetaan piikityshuoneita, missä heidän taskuihin työnnetään vaikkapa kerran viikossa kolikoita. Laskujeni mukaan puolikiloa kolikoita viikoittain pitäisi rikkaan rahariippuvuuden aisoissa. Mutta, tämä olisi vain ensihoitoa; Pidemmän päälle meidän tulee järjestää rikkaat kunnalliseen vieroitushoitoyksikköön, joka olisi halpaa rakentaa nistien vieroitushoitotyksikköjen yhteyteen.

Mutta, koska rikkaiden rahajuoppous on vielä yhtä suosittua kuin työpaikkajuoppous -60 luvulla, niin aloittakaamme ensin vain rikkaiden rahariippuvuuden korvaushoito. Tällainen vähittäinen rahajuoppouden poisto on suositeltavaa ihan omasta kokemuksestakin; 60-, 70- ja 80-luvuilla tein monesti työtä pienissä sievissä. Koskaan en kuitenkaan ollut viinan takia poissa, joka laskettakoon puolustuksekseni. En olisi silloin kestänyt sitä, jos yhteiskunta olisi heti siirtynyt sallivasta työpaikkajuopottelusta juoppoutta karseesti katslevaksi moralistiksi.

Edellämaintuista syistä johtuen olen suopea sille, että ihmiset pikkuhiljaa totutetaan irti rahajuoppoudesta. Myös rikkaat sisimmässään haluaisivat varmaan elämänsä takaisin, joten aletaan auttamaan rikkaita takaisin selväpäiseen elämään. Minulla on vanhoja suomenmarkkoja kourallinen, jotka voin lahjoittaa pesämunaksi rikkaiden korvaushoitoyksikköön.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olitko sinä siinä pienessä sievässä "Hutikassa" silloinkun sinulta jäi sormet sen prässin väliin?
Kannattiko tehdä töitä alkoholin vaikutuksen alaisena?
MJ

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kiitos kysymästä, mutta enpä ole ikinä prässännyt.