tiistai 31. joulukuuta 2019

Ihminen ei tarvitse talousoppia

Miksi elämäntapaohjaajat eivät milloinkaan kohdista opetuksiaan rikkaiksiin?

Miksi esimerkiksi kiitollisuus jo olevista asioista ei voi kuulua rikkaille? On täysin idioottimaista, että opetus "Ole kiitollinen siitä mitä sinulla jo on" kuulutetaan ainoastaan köyhille?

Ihminen kuuluu eläinkuntaan. Jokainen eläin osaa luonnostaan talouden hoidon. Jos niin ei olisi, niin silloin pitää kysyä, miksi maailmassa on edelleen miljoonittain eri eläinlajeja. Vain sellainen eläinlaji on täysin pihalla taloudesta, joka tuhoaa muita eläimiä.

Mielestäni kaikki elämäntapaohjaajat ovat aivopestyjä ja pelkkiä rikkaiden sätkynukkeja ja jopa rikkaiden panttivankeja, jotka potevat tukholmasyndroomaa. Olisihan se verrattavissa isän murhaan (rikkaiden kritisoimiseen), jos psykologit, psykiatrit ja muut humanistit osoittaisivat opetuksensa ensi sijassa rikkaille, koska kaikki poliitikkojen virallistamat elämäntapaohjaajat kuuluvat rikkaisiin.

En ole koskaan kuullut, että valtion virallistamat asiantuntijat pystyisivät esittämään mitään aitoa kritiikkiä rikkaita ja heidän lakeijoitaan, poliitikkoja, vastaan. Se johtuu yksinomaan siitä, että poliitikot eivät koskaan pysty palkkaamaan (virallistamaan) ihmistä, jolla olisi täydellisen, kaikista ideologioista ja uskomuksista, vapaa ajatus.
Ymmärrättekö, että köyhät eivät tarvitse rikkaiden opetuksia, miten selvitä dollarilla päivässä. Te saatanan mahomunat luulette, että maailmasta tulee parempi, kun te jatkuvasti opetatte vain köyhiä, miten heidän pitää nöyrästi ottaa vastaan teidän typerät oppinne, ettei rikkaiden rikastumiseen tulisi sekunninkaan katkoa!
Te saatanan opin saaneet; tulkaa kertomaan minullekin, miten minun tulisi myös olla kiitollinen, etten tarvitse miljoonan euron vuosituloja pystyäkseni elämään dollarilla päivässä. Onhan ihminen ihan vitun typerys, jos hän vaatii muilta rahaa. että voisi tapetoida seinänsä tai käydä etelässä tai  kullata vessan pönttönsä!
b, 31.12. 2019: Tonni kuussa rikkaille muilta tonni pois.

Tällä kertaa esitän syvän halveksuntani kaikkia elämäntapaohjaajia kohtaan. Heistä ei ole mitään apua ihmiskunnalle, koska he eivät milloinkaan kohdista oppejaan typeryksiin, eli rikkaisiin ja heidän asiantuntijoihinsa.

Ei kommentteja: