tiistai 27. huhtikuuta 2021

Aerosolirokotteella miljardien tulot

 Pystyn helposti ideoimaan, mitkä säästöt valtio saisi pelkästään sillä, että rokottamiseen ei tarvittaisi tuhansia ihmisiä. Te, jotka olette käyneet saamassa oman koronapiikkinne, ette varmaan voineet olla huomaamatta, mikä valta armeija tarvitaan pelkästään yhdessä piikityspaikassa.

Pelkästään siinä huoneessa, missä minä sain piikkini, oli neljä ihmistä. Yksi kirjuri, yksi, joka toi rokotteen, yksi joka piikitti ja yksi joka oli vain päälle katsojana. Lisäksi tiloissa vaelteli vartijoita ja hoitajia, jotka kyselivät koko ajan ihan tyhmiä ja sojottivat sormellaan.

Ilmeisesti nyt on niin, että ministerit ovat avustajiensa ja avustajienavustajien panttivankeina. Avustajilta ei voi odottaa mitään järkevää esitystä, kuten sitä, että avustajat vaikka luopuisivat kuukauden palkastaan ja antaisivat sen suomalaisen nenäsumuterokotteen kehittäjille.

Nyt avustajat vaativat Keskustaa sopeutumaan, mutta onko yksityissektorin yrittäjillä enää varoja sopeutua ministerien avustajiin?

Viirukset leviävät ilmateitse, joten olisi erinomaisen älykästä
tehdä myös rokotteet ilmateitse leviäviksi.

Pyydän, että ministerit harjoittaisivat hieman ajattelua. Jos meillä olisi nenäsumuterokote, niin silloin sitä voisi vaikka levittää sisätiloihin, jolloin ihmisiä vain pyydettäisiin esimerkiksi kulkemaan jonkun tuulikaapin kautta, niin rokotesuoja olisi sillä hoidettu. Miettikää, miten valtava kysyntä tollaiselle rokotteelle on vaikka Intiassa?

Ilmateitse annettava rokote ei ainoastaan säästäisi miljoonia palkkakuluissa, vaan säästöt olisivat huimia myös tarvikkeissa ja siinä, että sairaanhoitajat ja vartijat voisivat tehdä jotakin hyödyllistä. Ainoa miinus aerosolirokotteessa olisi, että ihmiset eivät tarvitsisi rokotepassia, koska aerosolia varten ei tarvita kirjurien armeijaa.

Piikkirokotteeseen tarvitaan ainakin yksi suuri rautakaivos ja muutama öljylähde.

Ei kommentteja: