keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Suomi on toinen Persia

Nykyajan maahanmuutto on vain toisintoa muinaisista ajoista. Esimerkiksi otetaan vaikka muinainen Persia. Kun persialaiset saivat maansa asiat kuntoon -- joka merkitsi sitä, että he olivat kaikessa maailman huippua -- niin sitä seurasi se, että kaikki ne, jotka kuulivat, miten rikas ja hieno paikka Persia on, halusivat ehdottomasti osingon jaolle. Tämä on pelkkää faktatietoa.


Lopulta itse Aleksanteri Suuri tajusi, että hänen on pakko tuhota se valtio, joka on parempi kuin Makedonia, joten niin siinä lopulta kävi, että Aleksanteri Suuri tuhosi kaiken sen, joka vielä oli jäljellä kaiken maailman ongenonkijoiden jäljiltä.

Persepoliin tuhon syyksi paljastui lopulta se, että persialaiset luulivat, ettei mikään voi heitä voittaa, joten Dareios Eka katsoi, ettei Persiaan tarvitse tehdä muureja. Huomatkaa, että en tässäkään kerro omiani, vaan tämäkin on luettavissa historian savitauluilta.

Nykyaikana muinaista Persiaa vastaa Suomi. Myös Suomen hallitsijat luulevat, että he ovat niin hyviä, että Suomi ei tarvitse muureja, koska mikään ei voi olla parempi kuin maailman ainoa rauhan suurvalta, joten heitä ei voi mikään mahti maailmassa tuhota.

Tänä päivänä Suomen ovat vallanneet kaiken maailman ongen onkijat ja Suomi odottaa kyyryssä vain toista Aleksanteri Suurta, EU:ta, joka tulee tuhoamaan kaiken sen, mitä suomalaiset olivat saaneet aikaan.

Suomen tuhoaminen on hyvässä vauhdissa.  Suomesta ei enää löydy sisua, joka sanoisi, että nyt riittää Suomen aarteiden ryöstäminen. Päin vastoin, hallitus toisensa jälkeen tottelee kiltisti, mitä Aleksanteri Suuri kakkonen (EU) sanelee. Ja Suomen poliitikot nuoleskelevat mafiosojen perseitä, kun etelästä kuuluu ylistyslaulua, miten Suomi on aina ennenkin toiminut ennustettavasti ja luovuttanut ilman mitään vastalauseita aarteitaan etelän rosvojoukoille.

Seuraavaksi katkela 2500 vuoden takaa, joka sopii hämmästyttävästi yhteen, mitä Suomelle tehdään juuri nyt: Ohjelmasta Historia: Ihmeellinen Iran, Jakso 1: Sivilisaation synty:

Satumaisen vaurauden maine levisi. Pian Kreikka alkoi haluta Persepoliista itselleen. Linnoittamatta jättäminen koitui Persepoliksen kohtaloksi. Miksi Aleksanteri Suuri tuhosi Persepoliksen? Rikkaudet luovutettiin hänelle suosiolla. Aleksanteri ryöväsi niitä kaksi kuukakautta. Hän poltti Persepoliksen, koska se oli Persian kulttuurin kehto. Hän halusi pyyhkiä kerralla pois Persian vastarinnan ja muiston. Persepoliin tuhoamalla Aleksanteri halusi pyyhkiä pois kaikki muistikuvat Dareioksesta ja muista täällä asuneista. Siinä hän myös onnistui. He hävisivät historiankirjoista.

Suomi vs Persia

Omahyväinen Suomi ei halua rajamuureja, kuten myös Persia.
Suomi luopuu suosiolla aarteistaan kuten teki myös Persia.
Suomi muuttuu pikku hiljaa islamistikseksi, kuten teki myös Persia.
Suomi säilyttää erikoisen kielensä, kuten teki myös Persia.
EU haluaa hävittää kaikki muistot itsenäisistä valtioista kuten teki myös Makedonia.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Mainittakoon, että Suomi mukaan lukien on kurjaakin kurjempi versio antiikista ja muinaisuudesta. Nykyaikana mikään kansa tai valtio ei ole pystynyt samaan, mihin pystyivät muinaiset ihmiset pelkillä käsivoimillaan. Itse yritin minimaalisesti esittää, että ihminen voisi nykyäääkin tehdä käsillään jotain suurta, mnutta onneksi minun käden jälkeni tullaan tuota pikaa hävittämään ikiajoiksi.