maanantai 26. huhtikuuta 2021

SANNA MARIN - kieli poskella huomiseen

 Mielestäni on erittäin hyvä juttu, että Sinä, Sanna Marin, haluat kiristää suomalaisten verotusta, koska muutoin olisit varmaan hyvin onneton, jos italiaisten pitäisi edes vähän pyrkiä oikeudenmukaisempaan verotukseen. Nyttemmin italiaanot joutuvat maksamaan sekä valtiolle että kaiken sortin vitun rikollisjärjestöille suojeluveroa. Sanna Marin,. Ajattele sitä, että italiaanojen pitäisi miettiä omaa valtiollista perustaansa, jos sinä et antaisi heille liiran liiraa! Tajuatko! Jos et tajua, niin lue lisää, ja jos et tajua sittenköön, niin niin ilmoita vaan:

Olisi tasapuolista, jos Suomeenkin sallittaisiin suojeluveroa periviä järjestöjä, jotka edes vähän paremmin laittaisivat kampoihin kommunistien ja kaiken maailman vihervasemmistojen holtittomalla rahanjaolle. Koska oletan, että lukijani ovat jotenkin vähän lukeneita, niin ne varmaan tajuavat itsekin, että joka ikinen valtio syntyy ja on syntynyt rosvojoukkioiden perustalle.

Mitä vasemmalla ihmisen sanoo olevansa sitä kivikautisempaa on hänen ajattelunsa.

Kuten lienette itsekin huomanneet, niin valtion rikollinen perustus tulee sitä enemmin näkyville mitä suuremmin valtio julistaa tekevänsä kansalaisille hyvää. Oikeasti hyvä hallinto vain korottaa valtiota, jolloin sen rikollinen perustus jää yhä hämärämpään. Mutta milloin tahansa vallan saa se sama ideologia, joka oli valtion perustana olevalle rosvojoukkiolla, niin silloin ja siinä rehellisiä ihmisiä vain kusetetaan.

Vain vasemmalta kuuluu kaikkein kiljuvimmin huutoa, miten hyvä vasemmisto on. Vasemmisto ikään kuin koko ajan huutaa, että katsokaa nyt Suomenkin perustusta, miten mätä se on, jolloin yksikään vasemmistolainen ei pysty kasaamaan mitään kestävää itsestään selvän eläimellisyyttä olevan perustan peittämiseen. Jokainen pystyisi tajuamaan itsekin ilman seuravaa lausetta:

Mitä vähemmän ihminen arvostaa kehitystä sitä suuremmin hän haluaa tuhota kehityksen.

Tuota kiljumista on kuultu aikojen alusta asti, siitä lähtien kun leirinuotion kaikkien saamattomimmat persereiät keksivät, että mitä enemmän he huutavat sutta sitä makoisimpia paloja he saavat rehellisiltä metsästäjiltä. 

Milloinkaan entisaikojen poppamielet eivät itse uskaltautuneet hankkimaan mitään hyvää yhteiseen kasaan, joka on tänään sitä, että yhden yksikään vasemmistolainen ei pysty mitään muuta kuin vollottamaan, että muiden pitää tehdä entistä enemmän, jotta niin sanotuilla vitun persreiällä olisi kissan päivät.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

On vain kaksi suuntaa. Joko hallitus suuntautuu tulevaisuuteen, pois päin kivikaudesta, tai sitten hallitus palaa oksennukselleen. Olisi kyllä kumma jottu, jos joku ideologia väittäisi, että parempi tulevaisuus on missä suunnassa tahansa.