keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Marin ja Haavoittumaton Suomi

 Etelä-Euroopan valtioiden ei tarvitse hoitaa talouttaan, koska vallalla on yleinen uskomus, että Pohjoismaat, kuten Suomi, eivät voi koskaan kriisiytyä. 

Muut maat näkevät Suomen haavoittumattomana. Muutama vuosi sitten satuin näkemään elokuvan haavoittumattomasta, pääosaa esitti Bruce Willis. Suomi on reaalimaailman Bruce Willis.

Ei väliä, mikä onnettomuus Suomea kohtaa, koska lähes yliluonnollisesti Suomi menee läpi vaikka harmaan graniitin, mutta Karjalan mänty olisi aika paha.

Niinpä kaikki Saksan eteläpuoliset maat aina Cap Horniin asti voivat ikuisesti lypsää Suomea, kun vain muistavat aina välillä kehua, että miten Suomi on aina tähänkin asti toiminut täysin ennustettavasti, "että miten sinä senkin riäpäl et nyt muka antaisikaan meille tulevien sukupolvien verojasi"?

Esityisesti vasemmistossa on paljon niitä, jotka elävät pelkillä kehuilla, kun vain itse ovat hillopurkilla. Vasemmistolaiset ihan oikeasti uskovat, että kun vain jaetaan suomalaisten rahat ja Suomen infra ja mineraalit ulkomaille, niin kyllä suomalaiset sitten jaksavat sinnitellä seuraavat viisisataa pettuleivällä, kun kuulevat, miten muut maat ylistävät Suomea ja ihailevat, miten onnellisia me ollaan.

Vika on vain siinä, että tänne onnellisten maahan halutaan tulla vain niistä maista, joille Suomi ei vielä ole jakanut rahaa yhtä hövelisti kuin Italian rikollisliigoille.

Tämän aamun töllössä Eero Heinäluomakin muisti julistaa, miten Suomi on aina toiminut täysin ennakoivasti, eli vasemmistojallitukset ovat kiltisti jakaneet suomalaisten rahaa aina pyydettäessä.

Vitsi on taas siinä, että nyt olisi hyvä aikaa sanoa EI EU:n elvytyspaketille, jolloin eteläinen Eurooppa kaikessa paniikissaan repisi sen paketin Suomi-kulman auki ja työntäisi sinne sen verran miiljadeja, että poliitikkojen ei tarvitsisi miettiä, mitä järkeä on rahanjakounionissa.

Tämä nykyinen kriisi on yksinomaan vasemmiston ja erityisesti Sanna Marinin syytä, koska Sanna Marin olisi hyvin voinut olla vähän topakampi ja sanoa suoraan, että ei suomalaistenkaan selkäranka sentään kestä kuin yhden valtion talouden hoidon.

Palataan taas TV1:sen aamuiseen lähetykseen. Siinä Matias Mäkynen (sd) todisti itse, miten vasemmisto toimii: Vasemmiston ei kuulemma tarvitse tietää, mikä esitys kelpaa Keskustalle. Mieleen tulee ajatus, että eikös vasemmistolaiset ole lukeneet hallitusohjelmasta, mitkä ovat keskustan raamit hallituksessa pysymiselle. Taisi Sanna Marin nyt lyödä päänsä kunnon savolaiseen mäntyyn.

Meidän muiden ei tarvitse olla mitenkään huolissaan elpymispaketin peijaisista, koska on sata varmaa, että uudessa paketissa Suomi olisi paremmin huomioitu. Minä ainakin otan simaa heti, kun kuulen, että Suomi on vihdoinkin toiminut yhteisvastuullisesti, eli pitänyt suomalaisten veronmaksajien puolta ja lopettanut Italian rikollisliigojen tukemisen.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Vaswemmisto tunnetaan siitä, että se pitää yrityksiä pelkkinä lypsylehminä.
Koska vasemmistolla ei ole omaa rahaa, niin siksi vasemmistolla ei ole kokemusta siitä, miten olla lypsettävä. Vasemmisto on on ainoastaan emansipoitunut (miten hieno sana) lypsäjäksi, jonka ei koskaan ole tarvinnut miettiä asioita lypsettävän näkökulmasta.

Niinpä tänäkin päivänä vasemmisto pelottelee suomalaisia helvetin tulekka ja asteroidilla, joka tuhoaisi Suomen maineen, jos Suomi ei toimisikaan mekanistisesti, eli ennustetavasti.

Yrittäjät tietävät, ettei vasemmistoa voi lypsää, koska vasemmisto on täysin maho.
Siksi rehelliset yrittävät voivat vain pettyä joka kerta, kun suomalaiset ovat äänillään valikoineet vasemmistolaisia EU:n kokouksiin, koska yrittäjät tietävät, ettei vasemmisto voi lypsää Euroopan Unionia, koska vasemmisto jakaa sinne suomalaisten rahat.

Vasemmisto ei siis voi kosklaan nähdä Etelän maita rikkaina. Vasemmiston silmät karastavat sata ja kahdeksankymmemntä astetta; Vasemmisto ei vain pysty näkemään rikkaita muualla kuin vain Suomessa ja täälläkin vain harvakseltaan, eli yksityiset yritykset ja niiden työläiset ovat vasemmiston absoluuttinen lypsylehmä.