lauantai 3. huhtikuuta 2021

Rumille kalliimmat kasvohoidot valtion rahoilla

IS, 3.4. 2021: Kommentti: Olisiko aika jo kypsä, että kaikki naiset polttaisivat meikkinsä?

 Naiset haluavat itsenäistyä miehistä, mutta mitenkäs se onnistuu meikkipussin kanssa.

Voisiko meikkaamisessa olla syy, miksi naiset haluavat puolustaa häpeäkulttuureja, sillä meikkaaminen on itsessään lienee häpeämistä. Naiset ymmärtävät miehiä paremmin häpeäkulttuureja, koska naisten meikkaaminen on häpeäkulttuuria. Naiset peittävät ryppyjään yhtä himokkaasti kuin muslimit peittävät naisiaan. Eli meikki on naisille samaa mitä burga on muslimeille. Molemmilla halutaan peittää ihminen.

Näyttää siltä, että itsenäiseksi itsensä tuntevat naispoliitikot laittavat palamaan kaksin verroin enemmän veromarkkoja kuin "rumat" miehet, jotka eivät häpeile ryppyjään. Jos naiset tavoittelisivat aitoa tasa-arvoa miesten kanssa, niin siihen kuuluisi myös oman kehonsa häpeämättömyys. Meikkaaminen tarkoittaa sitä, että naiset eivät uskalla olla omana itsenään. Häpeämättömien miesten ei tarvitse koreilla naamallaan, joten miten olisi, jos naisetkin alkaisivat pitämään omista rypyistään.

Kun oma naama olisi ryppyinen, niin silloin politiikkaakaan ei tarvitsisi siloitella erilaisilla sensuurilaeilla. Rypyttömyyden vaatimus ei voi olla näkymättä ihmisen muissakin asenteissa. Naispoliitikkojen mukana hallintoon on tullut herkkähipiäisyys, joka vatii naisia meikkaamaan politiikan rypyttömäksi.

IS, 2.4. 2021: Kommentti: Tässä on VTV-kohun ydin – valvonta- ja tarkastustoiminta on surkastunut Yli-Viikarin pääjohtajakaudella.

IL, 2.4. 2021: Työntekijät kertovat: Näin Tytti Yli-Viikari on ajanut tarkastusviraston tarkastustoiminnan alas – epäkohtia hyssytellään, raportteja sensuroidaan.

SK, 31.3. 2021: Luksusmatkailua ja koiraveistoksia: "Business Finlandin USA:n yhtiöstä katosi 4,8 miljoonaa dollaria Suomen valtion varoja. Professori hämmästelee tapaa, jolla vyyhtiä on selvitetty."

Kauppalehti, 5.3. 2021: Marinin hallituksen ministerien, valtiosihteerien ja avustajajoukon palkkamenot jatkoivat viime vuonna nopeaa kasvua: "Ministereiden ja heidän valtiosihteereidensä ja erityisavustajiensa palkkausmenot olivat viime vuonna 11 miljoonaa euroa. Summa on kasvanut vuodesta 2018 viidellä miljoonalla eurolla eli yli 80 prosenttia."



Ei kommentteja: