lauantai 24. huhtikuuta 2021

Persut piirun verran vasemmalle

VIISAS OPPOSITIOPOLITIIKKA ON MYÖS MYÖNNYTYKSIÄ.

Nyt kun Perussuomalaisesta on tullut yrittäjien ja työläisten puolue, niin olisi ihan kiva, että persut tekisivät jo oppositiossa myönnytyksiä myös vihreiden ja vasemmiston suuntaan, koska tällä kovalla linjalla voi hyvinkin käydä niin, että sossuväki voi voittaa kuntavaalit myös Helsingissä, jolloin planeetan ja yritteliään elämän ahdinko vain pahentuisi entisestään.

Tulella ei ole tulevaisuutta.
Ehdotan, että persut siirtyvät piirun verran vihreämpään, joka tarkoittaisi sitä, että he myös tukisivat turpeen -ja kivihiilen polton mahdollisimman pikaista lopettamista. Tällä siirrolla persut saisivat riveihinsä kymmeniä tuhansia nuoria, jotka ovat ahdistuneita planeetan menosta.

Olkiluoto Kolmosen käyttöönotto antaa Suomelle rutkasti lisää sähköomavaraisuutta, joten jos vain Persut pääsisivät runsaslukuisesti oppositioaikanaan tekemillä myönnytyksillä kuntien valtuustoihin ja Suomen hallitukseen, niin sitten he voisivat omilla lakiesityksillään korjata niiden parin tuhannen turvetuotannon parissa elantonsa saaneen ihmisen oloja, jotka eivät ole löytäneet uutta ammattia itselleen.

Tulen aikakausi on kestänyt jo ihan riittävän kauan, ainakin viimeiset 900 tuhatta vuotta, joten on jo aika siirtyä atomiaikaan. Turpeen poltto on ihan syvältä, se on kivikautista. Annetaan edes suot takaisin luonnolle.

On selvää, että Persut joutuisivat hallituksessa tekemään myönnytyksiä, joten onhan se tosi syvältä, jos Persut eivät pysty jo oppositiossa ollessaan ajattelemaan planeetan tulevaisuutta. Viekää myös vasemmistolta äänestäjiä myöntämällä, että turpeen poltto ei ole ole tulevaisuuden ala.

Ei kommentteja: