maanantai 26. huhtikuuta 2021

Vasemmisto haluaa Autoista tunnuksettomia

 YLE, 26.4. 2021: Tupakkalakiin esitetään tupakka-askien bränditunnusten poistamista – jatkossa myös bussipysäkin katoksessa tupakointi olisi kiellettyä.

AUDI-, BMW- ja MERSUkuskeille helpotusta ohituspaineisiin.

On  helppoa arvata, mihin suuntaan ollaan menossa. Ensinnä huolissaan olijat haluavat tupakkiaskeista tasaisen mustia. Seuraavaksi autoissa ei enää saa olla logoja eikä merkkiä; autojen muodon ja värin tulee määräämään Puoluekomissio. Lopuksi Puoluekomissio joutuu toteamaan, että ei tarvita kuin yksi puolue, joka ei vaadi edes logoa, eikä nimeä, koska Puolue tietää, miten vain ihmisten tulee ajatella. 

Minunkin mielestä se on turhaa aivoenergian haaskuuta antaa kansalaisten päättää, millainen automerkki olisi heille sopiva. Olen puhunut tästä aivoasiasta jo kymmeniä vuosia, tälläkin sivustolla olen kertonut, että suomenkielestä pitää saada maailmankieli, koska suomenkieli on optimoitu aivoille mahdollisimman energiatehokkaaksi. Miettikää vaikkapa ruotsia tai englantia, joissa jopa esineitä pitää kutsua sukupuoliksi, ja voi kauhistus, mikä mekkala syntyy, jos joku erehtyy sukupuolessa.

Kaikki muut kielet vaativat aivoilta aivan liikaa prosessointiotehoja, jonka voisi käyttää paljon hyödyllisemmin, esimerkiksi vasemmiston Vihreänkirjan tutkimiseen, koska silloin ei enää tarvita mitään muuta lukemistoa. Tästä olen kirjoittanut paljonkin, mutta pannaas kattoen, miten vihervasemmisto aikoo polttaa USA:n kansalliskirjaston, jossa on säilöttynä suurin piirtein kaikki kirjoitukset, myös Sanna Marinin sovintoesitykset

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Olisi ihan suotavaa, että tavalliset ihmiset pystyivät etukäteen näkemään vihervasemmiston tulevat esitykset ja nauramaan niille, koska muutoin tavalliset ihmiset joutuvat kokemaan tavallisten saksalaisten kohtalon.

On täysin varmaa, että tätä menoa Suomessa vain hyvin harva pystyy vastustamaan vihervasemmiston tulevaa diktatuuria, joka ei tule eroamaan milliäkään natsien vastaavasta. Lukekaa vaikka Sunnuntai Hesarista ex-Taistolaisen muistelmia, ja erityisesti se kohta, missä kyseinen kommunistihemmo kieltää, ettei hänen sanomaansa saa verrata nykyajan drendeihin.

Miten joku voi olla niin tyhmä, ettei esimerkiksi espanjantautia saa verrata Koronaan, tai keskiaikaa ei saa verrata nykyaikaan , ....

Brainleak kirjoitti...

Ihminen on vähän suurpiirteinen, jos hän uskoo, että kaikki kielet ovat ihmisaivoille yhtä energiatehokkaita. Kiinan kielen ottaminen esimerkiksi siitä, miten paljon kyseisen kielen kielen kielioppi kuluttaa turhaan sokeria, olisi ajan haaskuuta, semminkin, kun tiedetään, että kiinan kielellä ei milloinkaan ole pystytty kehittämään kommunismia.

Kiinan kielellä on helppoa ainoastaan kopioida suomenkielellä aikaan saatuja ideoita, mutta se kieli ei sovellu edes keskustalaisen ideologian kopiointiin, vaan kuten havaitaan, niin kiinan kielellä voidaan kopioida vain kaikkein brutaalimpia poliittisia ideologioita, kuten kommunismia.

Mitä alkeellisempi on jonkun kansakunnan kieli sitä agressiivisempi on sen kansan imperialismi. Suomen ei ole koskaan tarvinnut harjoittaa impearialismia, koska suomen kielellä on aina ollut helppoa keksiä omia juttuja, joita ei ole tarvinnut lähteä onkimaan merta edemmäs kalaan.

Otetaan esimerkiksi anglosaksiset kielet. Niiden puhujat ovat joutuneet käyttämään niin paljon sokereita aivojensa pyörittämiseen, että niiltä ei ole liiennyt juuri lainkaan mitään ajatusta elämän tajuamiseen Puhumattakaan slaaveista.

Brainleak kirjoitti...

Kommentti edelliseen. Mitä korkeampi kieli sen joustavampi on sen kielen sanavarasto. Ihmsen maailmassa kaikkein korkein kieli ei ole, missä on eniten staattisia sanojan, vaan se kieli, millä voidaan missä tahansa vapaassa tilanteessa luoda uusia sanoja

Esimerkiksi englanninkielessä on jotain miljoona sanaa, mutta suomenkielessä sanojen lukumäärää ei voida laskea, koska suomenkielessä voidaan lennosta luoda uusia sanoja kieliopin siitä lainkaan kärsimättä.

. On sanottu, että humanoidit eivät voi ottaa ihmislajiin yhteyttä siksi, että mikään ihmisen kieli ei sisällä riittävästi käsitteitä, jotta humanoidit voisivat edes leperlellä ihmisten kanssa. Jotta edellä sanottu kielimuuri voitaisiin purkaa, olisi ehdottoman vitaalia, että suomalaiset alkaisivat puhumaan, miten vain suomenkielellä voitaisiin ottaa järjellinen kolmannen asteen yhteys ulkoavaruuden hemmoihin.