torstai 4. huhtikuuta 2024

Nuoret ovat fiksumpia, osa 2/100

 Iltalehti, 4.4. 2024: "Nuoret halventavat kouluampumisen uhreja sosiaalisessa mediassa". Nykynuorisolle vain sellaiset ovat fiksuja, jotka käyttävät merkkivaatteita, uskovat oikeisiin idoleihin ja osaavat painaa näppäimistöltä erikoismerkkejä, mutta pääsykokeissa eivät osaa erottaa äätä ämmästä.

Kyse on siis siitä, että nykynuorisolle kaikki ne ovat uhreja, jotka eivät tee samoin kuin toisiaan apinoivat fiksut nuoret. Koska siis fiksuille on olemassa vain kaksi ihmisryhmää, fiksut ja uhrit, niin fiksut eivät mahda itselleen mitään, että heidän pitää osoittaa olevansa fiksuja pilkatessaan muita, koska nykynuorille pelkuruus on fiksuuden synonyymi.

Fiksulta nuorelta puuttuu rohkeus olla hyvä. Se olisi aivan liian uhkarohkeaa osoittaa hyvyyttä muita kuin fiksuja kohtaan, koska jos nuori tekisi niin, että hän kirjoittaisi uhreista kiltisti, niin silloin hän itse joutuisi muiden fiksujen nuorten sakin hivutuksen kohteeksi, koska fiksu nuori ei uskalla edes pukeutua persoonallisesti, vaan hän pystyy hokemaan vain, että apinoimalla muita, hän pystyy olemaan persoonallinen -- ja siten kuuluu fiksujen persoonattomaan joukkoon.

Fiksuilla nuorilla on erittäin hyvin kehittynyt joukkotunne, joka ei salli nuorille persoonallisuutta, eikä sitä, että fiksu voisi olla kiltti ketä tahansa ihmistä kohtaan. Joukkotunne on mahdollista vain pelkureille.

Ei kommentteja: