sunnuntai 21. huhtikuuta 2024

Valtio potkii prosentin yksityiselle

Iltasanomat: "Ministeriön kansliapäälliköltä karu viesti virkamiesten irtisanomisista" Jos edes prosentti julkisen puolen työntekijöistä joutuisi irtisanomisen uhan kohteeksi, niin vasemmisto varmasti saa siitäkin syyn pysäyttää koko Suomi. HS, 27.3. 2024: "Julkisen sektorin työn­tekijöiden määrä kasvoi ennätyk­selliseksi".

Matikkapää toimittelijat kauhistelevat, kun puhutaan tuhansista julkisen puolen vähennyksistä, mutta moniko kommunismiin kallella oleva pystyy tajuamaan, että 7000 julkiselta puolen yksityiselle puolelle potkittua työntekijää on alle prosentti siitä määrästä, mitä veronmaksajat joutuvat elättämään.

Jos joku yritys potkisi prosentin väestään ulos, niin kukaan ei sitä pitäisi minään uutisena, mutta auta armias sitä, kun Valtion kassan hoitaja potkii prosentin väestään yksittyiselle puolen, niin johan lähes jokainen toimittelija löytää itsestään pienen stalinin, puhumattakaan vasemmistolaisista, jotka alkavat pikku-hitlereiksi kuullessaan, että tuhansien julkisen puolen elättien pitäisi siirtyä kunnon veronmaksajien puolelle.
Jos itse olisin pätevä julkisen puolen työntekijä, minä en voisi kuvitellakaan, että joutuisin työttömäksi. Vain sellaiset ihmiset voivat vollottaa, jotka uskovat olevansa pätemättömiä nykyisessä ammatissaan.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Hassua. Siis todella hassua, kun tota seuraavaa verrataan kommunisteihin:
Urantia kirjassa kerrotaan, että jokaisen valtionhallinnon työntekijän on ensin opittava vähintään neljä matalapalkkaista ammattia. Minusta kyseinen vaatimus ei voi olla mitenkään ylimitoitettu pääsyvaatimus mihinkään virkaan, jonka maksajina ovat veronmaksajat.

Brainleak kirjoitti...

Kuuntelin juuri YLEn pääuutisia, missä heti esitettiin aivan järkyttävän typerää vollotusta, miten kaikki menee pieleen, jos edes prosentti julkisen puolen työntekijöistä potkitaan yksityiselle puolelle. En voi sanoin kuvata, miten idiootteja ovat ne, jotka uskovat, että pätevät ihmiset eivät pystyisi olemaan päteviä myös yksityisellä sektorilla.

Heikki kirjoitti...

Olin kerrran kunnan virastossa tutustumassa. Onnettoman monimutkaista ja tehotonta. Kukaan ei edes huomaisi 1-5:n %:n puuttumista.