tiistai 2. huhtikuuta 2024

Suruttomat Suvakit Suomessa

 Suvakkien mukaan suomalaisten on tuettava verovaroin maahanmuuttajien kieliä, kulttuureja ja niiden perinteitä, jotta maahanmuuttajat voisivat kokea omaa yhteisöllisyyttään (eli epäsuomalaisuutta). Samaan aikaan  yhden yksikään suvakki eikä yhden yksikään maahanmuuttaja pysty ymmärtämään, että jos suomalaisuutta ei tueta, vaan oikeammin sen esille tuloa halutaan hillitä ja jopa estää, niin silloin suomalaiset menettävät yhteisöllisyyden, eli sen moottorin, jolla he pärjäsivät niin entisaikojen venäläistämisessä, sodissa kuin sotaveloissaankin.

Yhtenäinen Suomi on kirosana suvakeille, kun he samaan aikaan ihastelevat, miten yhtenäisissä erillisyhteisöissään maahanmuuttajat asuvat, suomalaisten verovaroilla.

Yksi kaikkein iljettävin suomalaisuuden tuho tapahtuu parhaillaan kouluissa. Täytyy olla päästään sekaisin, jos uskoo, että kun hän itse pystyy parhaimpaansa vain sekametelissä jms. , joten siksi kuka tahansa lapsikaan ei tarvitse seiniä oppiakseen samanlaiseksi pelleksi.

 Ilmi selvästi suvakit haluvat tehdä itsemurhan, koska tuhotessaan suomalaisten yhteisöllisyyden, suomalaisuuden, niin se on sitten heipparallaa myös suvakeille. Vai luuleeko joku, että joku muu kansallisuus olisi parempi kuin juuri parhaillaan tuhottava suomalaisuus. Ei ne tänne muuttaneet muunmaalaiset ole täällä sen onnellisempia getoissaan kuin kotimaissaankin, koska hehän eivät haluaa elää sitä suomalaista elämää, jota elämällä hekin olisivat maailman onnellisimpia

Yleinen totuus on, että mitä sivistymättömänpi ihminen on, sitä himokkaamin hän haluaa tuhota läheltään parempansa. Juuri parhaillaan soljuva A-studio tuo esille, miten lapset ovat entistä agressiivisempia. Sekin on tosi outo tieto, koska suvakkien mukaan ennen vanhaan lapset hakkasivat ja tappoivat toisiaan paljon yleisemmin kuin juuri alkaneena antrioposeenisyyden epookkina.

Ei kommentteja: