tiistai 2. huhtikuuta 2024

Perinteet ovat yhteisöllisyyttä

 Yhteisöllisyyttä ei ole ilman perinteitä. Perinteet ovat yhteisöllisyyden synonyymi. Valtio, joka vaatii kansalaisiaan luopumaan perinteistään, on tuominnut kansalaisensa yksinäisyyteen, jota ihmiset saavat lievittää vain typerillä sirkushuveillaan ja makaabereilla seksuaalisuuksineen ja tositeeveineen.

On käsittämätöntä hulluutta kieltää suomalaisilta suomalais-kristilliset perinteet vain siksi, että tänne tulleet maahantulijat voisivat viettää omia perinteitään. Onko todella niin, että valtion virat on täytetty suvakeilla, jotka ovat heti nuolemassa maahantulijoiden kenkiä, jos he kuulevat jostain suvivirttä. Ja hemmetti vieköön, että lähes miljardin verorahoilla pyörivä YLE kehtaakin vielä nimittää sitä maallistumiseksi. 

Kaikkia suomalaisia muka palveleva YLE ei nähtävästi ole palkannut ensimäistäkään, joka pystyisi ajattelemaan ja tuomaan omia ajatuksiaan rehellisesti kaikilla perinteisillä sanoilla ylen ilmoille.

YLE suvakkeineen tunkee ällöttävää sekismiä kaikkialle, mutta sekin johtuu vain siitä, että YLE luulee sen korvaavan tunkiolle heitettyjä perinteitä. Suomeen haluavalle ihmisille on annettava yksi vaihtoehto; Joko opetella puhumaan suomea tai ruotsia. Lisäksi, verovaroja ei saa käyttää senttiäkään maahantulijoiden omien tottumusten tukemiseen.

Valtio ei voi pysyä ilman pernteitä. Viisas valtionhoitaja antaa piut yksinäisten joulunajan valituksille ja paut maahantulijoiden kitinöille suvivirrestä. Valtiolle kaikki kaikessa on se suuri veroja maksava enemmistö, joka ei purnaa perinteitä vastaan. Kaikki muut saavat painua hornan tuuttiin suvakkeineen päivineen.

Suvakkien vaatimus perinteiden kieltoon on vähintääkin idioottimaista; Kielletään kansan enemmistöltä perinteeet, jotta yksinäiset ja maahantulijat eivät tuntisi oloaan orvoksi. Siinä samalla suvakit kieltävät itseltään sen ajattelemisen, mitä varten perinteet ovat yleensä olemassa; koska ne ovat yhteisöllisyyttä, juuri sitä yhteisöllisyyttä, joka sai aikaan Suomen valtiollisen olemassaolon ja sitä myöten kansan hyvinvoinnin, jolle ei tarvitse ajatella mitään sellaista perustaa kuin perinteet.

3 kommenttia:

Heikki kirjoitti...

Pakkoverolla ylläpidetty jättiyle voi vapaasti koitella rajojaan. Yle:n yletön rahoitus lopetettava.

Heikki kirjoitti...

Vähän Korjaan tuon pakkoveron: yle vero on ns. korvamerkitty vero( erittäin harvinainen meillä) ylen rahoitus. Pakollinen yli 14 000€/v. ansaitsevile. Siitä yli prosenttpohjainen yleVERO . Myös yrityksille. Ja vielä automattinen indeksikorotus vuosittain.
Uskomaton rahoitus !

Bogreol kirjoitti...

Juuri näin, YLE porskuttaa ylenmääräisillä rahoillaan ja täyttää tuutin monikulttuurisella wokella. Kristillisyys koetaan noloksi ja arveluttavaksi, mutta islam on ylistettävää, ramadan kuin meitä varten rakennettu. Toimittajat ovat kuin yhdestä puusta, jokainen käynyt aivopesukurssin oikofobiasta ja xenofiliasta. Kannatan YLEn rahoituksen puolittamista.