maanantai 1. huhtikuuta 2024

Kirkolliset koulut ovat rauhallisia

Herra Yle tuottaa taas puppua. Se ei ole koulujen maallistuminen, joka ajaa lapsia kristillisiin kouluihin,  vaan suomalaiset aikuiset YLE:n ja muiden suvakkimedioiden tahdittamina ovat saaneet koulut kieltämään suvivirren, joulun ja monia muitakin suomalaisia perinteitä. Herra YLE! Miten kummassa tavalliset koulut olisivat voineet maallistua, koska suomalaisilta on kielletty sekä kristilliset että suomalaiset perinteet, jotta maahanmuuttajat eivät pillastuisi?

Kun sitten suvakit ovat saaneet koululaiset uskomaan, että he loukkaisivat maahanmuuttajia, jos he kunnioittavat suomalaisuutta, niin sitten viimeistään seinättömät luokat ovat villiinnyttäneet loput maahanmuuttajalapset, jolloin rehelliset aikuiset, jotka haluavat hyvää lapsilleen, ovat tulleet siihen lopputulemaan, että lapset pitää saada pois suvakki-ideologian pilaamista kouluista, hinnalla millä hyvänsä.

YLE, 1.4. 2024: ”Meillä saa laulaa Enkeli taivaan”.

YLE:n juttu koulujen maallistumisen todellisista syistä näkyy jo jutun otsijossa. Jos nimittäin koulut olisivat maallistuneita, niin silloin todellakaan ei voitaisi otsikoida, että tulkaa meidän kouluun, täällä saa laulaa suvivirttäkin. Suvakit kutsuvat kouluja maallistuneiksi, kun puolet oppilaista pahoittaisi mielensä, jos suomalaiset oppilaat saisivat olla vapaasti suomalaisia. Maallistuminen on näköjään uusin synonyymi poliittiselle korrektiudelle.

Ei kommentteja: