torstai 4. huhtikuuta 2024

Nuoret versus muslimit

 Nuorisosta on tullut uususkonto. Nuoria ja lapsia ei ole saanut komentaa eikä kurittaa enää moniin herran vuosikymmeniin; heitä pitää vain ymmärtää ja mitä tahansa typerää he tekevät, niin se johtuu nuoruudesta. Samaa virttä suvakit ovat opettaneet myös maahantulijoista. Heitä ei saa millään tavoin kritisoida, ja kun he tekevät jotain päätöntä, niin se johtuu vain heidän kulttuuristaan, joka ikään kuin pakottaa heidät toimimaan päättömästi.

Mutta. Sekin on päätöntä, kun tavallisille suomalaisille uskotellaan, miten nykynuoriso on niin fiksua, että heidän pitää saada ajokortti ja äänestysoikeus heti ripille päästyään. MUTTA. Auta armias, jos päivää vaille viisitoista vuotias tekee jonkun päättömän teon, niin silloin hän onkin lapsi, ja kuullaan loputtomasti väitteitä, miten hän ei vaan ole ymmärtänyt tekoaan. Ikään kuin ymmärrys laskeutuu taivaasta ihmiseen, kun hän täyttää viistoista. Uskontoa sekin ja perin ihmeellistä uskoa se vaatiikin.

Luulisi näin suoralta kädeltä, että jos nuoriso olisi oikeasti fiksumpaa kuin entiset nuoret, niin silloin heitä pitäisi kohdella aikuisina myös entistä nuorempina, koska muutoin nuorison fisksuimmuus paljastuu pelkäksi suvakkien bluffiksi, jolla he yrittävät petkuttaa itselleen valtaa ja rahaa.

 Onko siis niin, että nuoretkin ovat nuoreksi luulottelemalla täysin pakotettuja päättömyyksiin ihan samalla periaatteella, mitä muutkin uskovaiset niitä tehtailevat? Jos nuorille menee sanomaan, että ole iisisti tai siivoa jälkesi, niin vastassa on samaa, mitä saadaan muslimeiltakin; pelkkää räkimistä päin naamaa. Mutta. Suvakkien mukaan muslimitkin ovat paljon fiksumpia kuin suomalaiset.

Uskonnolla ja suomalaisuudella on vissi ero: Kun suomalaisia kehutaan maailman onnellisimmiksi ihmisiksi, niin jokainen terve suomalainen on heti kuin vastarannan kiiski, että ei hemmetti, tässä missään ilmassa leijuta. MUTTA. Kun suvakit kehuvat, miten fiksuja nuoret ovat, niin heti kohta nuoriso leijuu ilmassa ja katsoo nenän varttaan pitkin alaspäin suomalaisia ja tuhoaa samalla siunaamalla luontoa. Menkää vaikka kesäiltaisin / viikonloppuisin kaupungille, tai menkää kesällä Kaivopuistoon / Hietsuun, niin näette fiksuja nuoria möyrimässä omassa saastassaan, jota he eivät ikinä pysty itse puhdistamaan, vaan vaativat ... Myös muslimit käyttäytyvät samoin kuin nuoriso, joka johtunee varmankin siitä, että uskonnollisuus on kypsymättömyyttä, kuten nuoruuskin, vaikka suvakit kuinka yrittäisivät uskotella, miten fiksuja nuoret ovat. 

Huoh. Taisin juuri rivien välistä väittää suvakkeja kypsymättömiksi, mutta luultavasti hekin omaavat kypsymisen potentiaalin.

PS. Rikosoikeudellisen alaikärajan laskeminen todistaisi lapsille, että hei, nyt aikuiset oikeesti pitävät meitä fiksuina, jotka oikeasti pystyvät näkemään itse, mikä on hyvää ja mikä on pahaa. Juuri se, että lapsien kuvitellaan yhdessä yössä saavan jonkin erityisen kyvyn olla aikuisia, harmittaa varmaan niitä nuoria, jotka oikeasti tietävät jo esikouluissa, miten elämässä pitää käyttäytyä.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Lapsen ja nuoren ottama lävistys tai itsensä viiltely tai joku anorreksia on selkäsaunan korviketta, tai ainakin kunnon tukkapöllyn kaipuuta. Kun aikuinen ei pysty asettamaan rajoja "lapselleen", niin silloin lapsi tahtomattaan haluaa itse kokeilla, miten hän voi kokea kipua omista väärin valinnoistaan.

Brainleak kirjoitti...

Sanon suoraan, että nuoret ja muslimit ovat suvakeille samaa mitä lehmät ovat hinduille. Nuoret ja muslimit saavat maata tai rukoilla vaikka keskellä katua, niin suvakit väittävät, että he ymmärtävät myös lehmien tarpeita. Mutta, kun totuus on, että suvakit ymmärtävät lehmistäkin enemmän, jos edes sitäkään.

Loputon ymmärtäminen tuottaa vain vihaa. Esimerkiksi, jos mentäisiin absoluuttisen lämpötilan (0 Kelvin astetta) alapuolelle, siellä olisi vastassa ääretön kuumuus. Juuri sitä tarkoittaa loputon nuorten ja muuuskovaisten typeryyksien ymmärtäminen, että itse asiassa se on ääretöntä typeryyttä, joka tuottaa vain lisää sitä ymmärtämisen tarvetta, missä ei oikeasti ole tietoakaan mistään ymnmärtämisetä, vaan se on puhasta hulluutta.