perjantai 12. huhtikuuta 2024

Nuoret ovat fiksumpia, osa 3/100

 Mitä nuorempia ihmisiä valitaan kansanedustajiksi sitä enemmän nuorille annetaan oikeuksia. MUTTA. Yksikään nuoren puoleinen kansanedustaja ei voi vaatia nuorille velvollisuuksia, koska nuoremmat uskovat olevansa niin fiksuja, että heille riittää vain oikeudet. Vai milloin muka olette kuulleet, että nuoria vaadittaisiin olemaan edes ulkosiistejä? Nuoret kansanedustajat kyllä pillittävät, miten nuoret ovat nykyisin niin fiksuija, että heille pitäisi antaa ajokortti jo viisitoista vuotiaana, ja antaa heille äänestysoikeus jo lapsena, mutta yhden yksikään alle 50 vuotias kansanedustaja ei pysty vaatimaan nuorilta minkäänlaista vastuuta.

Fiksut nuoret ovat kuulemma jo niin fiksuja, että he osaavat vääntää rattia jo toisella kymmenellä, mutta samaan aikaan nuoret ovat niin saatanan tyhmiä, että he eivät ole oppineet alakoulussa edes sitä, että ihminen voi kuolla, jos sitä potkii. Onko tosiaan niin, että lapsille ei enää koulussa opetetaan ihmiskehon biologiaa, olemusta, kuten aivojen sijaintia!

On aivan kaameeta kuunnella, miten  "nuoret aikuiset" julistavat nuorten olevan samaan sekä fiksuja että niin vitun tyhmiä, että he eivät pelkän nuoruutensa takia pysty ymmärtämään tekojensa seurauksia, joten siksi heille ei saa asettaa mitään velvollisuuksia, vaan antaa vain oikeuksia.

Että esimerkiksi, jos ihmistä potkii päähän tai ampuu lyijyä toisen kalloon, niin se johtaa ihmisen kuolemaan! Ilmeisesti lapset päästetään koulusta ilman, että heidän on tarvinnut millään tavoin oppia ihmiskehon olevan pelkkä veripussukka. Luulisin, että jokainen lapsi jo omasta kehollisuudestaan käsin tajuaisi, miten ihminen on haavoittuvainen, mutta koska poliittisiin asemiin päässeet nuoret väittävät, että nuoret eivät pysty ymnmärtämään tekojensa seurauksia, niin silloin se voi johtua vain siitä, että nykykouluissa lapsille opetetaan, miten paljon fiksumpia he ovat kuin vanhempansa, jopa niin fiksuja, että fiksuus on fiksuille nuorille kuin teräsmiehen iho, jota mikään ei voi haavoittaa.

Fiksut nuoret kun eivät osaa olla edes sisäsiistejä, vaan yhä useampi nuori vaatii kotoaan itselleen täysihoitoa ja kouluissakaan he eivät pysty muuhun kuin apinoimaan toisiaan ja tekoälyä. Kunnat ja valtio saisivat miljardin säästöt pelkästään siitä, kun fiksut nuoret olisivat vielä vähän fiksumpia. Sillä siivooja on yhtä turha ammatti kuin vaikkapa turkistarhaaja.

Ei kommentteja: