maanantai 15. huhtikuuta 2024

Valitun kansan typeryys

 Jotenkin tuntuu siltä, että miten kummassa olen tässä kommentoimassa ihmiskunnan täydellistä typeryyttä. Israelin kerrotaan suunnittelevan vastatoimia sille Iranin iskulle, joka oli vastatoimi sille, kun juutalaiset pommittivat Damaskoksen Iranin suurlähetystöä. Ja kaikki toivovat, että toivottovasti Israelin tuleva vastaisku ei sen jälkeen aiheuta mitää vastatoimia. Hahhaa.

On sata varmaa, että tuleva Israelin vastaisku tulee vain yhdistämään iranilaisia ja vaatimukset Israelin lopullisesta tuhoamisesta vain vahvistuvat. Onhan se vallan typerää ampua iranilaisia vain siksi, että se johtaa iranilaisten yhdistymiseen, jolloin Irania on mahdotonta tuhota millään aseella.

 En voi olla ajattelematta, että Pohjois-Korea voi hyvinkin osallistua ydinohjuksillaan yhä vahvistuvaan länsivastaisuuteen, jota ei varmaan liennytä se, miten juutalaiset haluavat kostaa joka ikisen pikkiriikkisenkin korvapuustin tappamalla vääräuskoisia, jotka taasen saavat yhä voimakkaamman uskon siitä, miten vääräuskoisia länsimaalaiset ovat.

Länsi pystyy varmasti selviytymään voittajana ketä vastustajaa vastaan tahansa, mutta sen voiton hinta tulee olemaan aivan käsittämättömän suuri. Katsokaas, kun vitsi on siinä, että fundamentaaliset uskovaiset pystyvät uskomaan olevansa kuolemattomia vaikka kopran myrkylle, puhumattakaan länsimaiden täsmäohjuksista. Venäläisetkin uskovat yhä edelleen, että heidän aseensa ovat täysin ylivertaisia, ja samalla tavoin iranilaiset uskovat omista aseistaan.

Tässäkin ihmiskunnan kriisissä ainoa selviytyjä tulee olemaan tiede. Jos tämä kriisi syttyy ydinvalkeaksi, niin se merkitsee lopullista tuhoa kaikille uskonnoille ja kaikille ideologioille, koska maailman hallitusta ei voida saada aikaan, jos maailmassa on kaksikin eri uskontoa, tai kaksi eri puolueideologiaa. Itse en kauhistele millään tavalla muslimien tai juutalaisten tappovimmaa, koska se kaikki on puhtaasti eläinperäistä.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ja on tuhannen varmaa, että jos Israel ei tee mitään, Iran kokee tämän heikkoudeksi. Ja aivan varmasti tästä seuraa uusia iskuja. Lähi-idässä kun kunnioitetaan vain voimaa.

Myös voisi sanoa, että kaikkialla Suomen ulkopuolella kunnioitetaan vain voimaa...