maanantai 23. huhtikuuta 2012

Katainen paistaa euron pitsoja

Suomessa sanotaan, ettei viiden euron pitsa voi olla laillisella työvoimalla tehty, - jos sellaisen myynnillä pitäisi maksaa raaka-aineet, vuokra, palkka, eläkemaksut, sairausvakuutusmaksut, ALV, omistajan auto, kännykkä ja sun muut vermeet ja lämmittimet.

Samaan aikaan kuitenkin Katainen julisti Turkissa, että tulkaa opiskelijat Suomeen; Täällä on opiskelu ilmaista, tervetuloa: Antikapitalistinen-katainen-halventaa ulkomaalaisia

Tuossa on kyse siitä samasta, mitä viiden euron pitsassa, tai mitä on yhdistysten ilmaistoiminta kilpailutetuilla alueilla. Kuka kekkaa, mistä puhun? Nooh, lue edelleen:

Kyse on siis siitä, että Kokoomuksen ministeri käyttää täysin härkisti suomalaisten veronmaksajien rahoja siten, että hän tarjoaa turkkilaisille ilmaiseksi sen, mistä turkkilaisille maksetaan Turkissa palkkaa?
Katainen syöttää turkkilaisille euron pitsaa!
Katainen vie leivän turkkilaisopettajilta ja Turkin oppilaitoksilta!
Katainen pitää suomalaisia pelkästään sikoina, joita hän voi teurastaa kummallisen kommunistikapitalisminsa oikkujen tähden.
Onko kukaan kuullut koskaan, että kapitalisti kehuisi rikkaille, että tulkaa tänne, täällä on kaikki ilmaista? Onko kapitalismista tullut joku kommunistinen juttu, missä rikkailla on Puolueen jäsenkirja ja kaikki muut ovat kolhoosissa tuottamassa rikkaille kaikki ne ilmaisjutut, mitä ikinä tuollaiset kommarikapitalistit keksivät lahjoittaa itselleen ja ulkomaalaisille?
Toiseksi tulee se, että mainostaessaan ilmaista opiskelua Suomessa, Katainen suoraan hyökkäsi Turkin koululaitoksen laadukkuutta vastaan; että turkkilaiset saavat ilmaisen opiskelun lisäksi Suomessa laadukkaampaa opetusta, eli Katainen mollasi törkeästi turkkilaisten älykkyyttä.
(Jos nimittäin Katainen olisi ajatellut,että Turkkilaisilla on myös hyvää opetusta, hän ei olisi voinut "käskeä" turkkilaisia Suomeen, pois turkkilaisten hyvän opetuksen piiristä!
Kun vaaditaan ihmisiä Suomeen, niin silloin vaatija on ainakin tahattomasti esittänyt väitteen, että Suomi on paras maa! Kataisen täytyi siis ajatella, että voi voi noita turkkilaisia oppilaita, miten huonosti heillä on asiat... tulkaa Suomeen, siellä seinistäkin vuotaa rahaa...)

Kolmanneksi tulee sitten se tosiasia, että Suomessa ei riitä rahat opetukseen, vaan täällä vaaditaan yliopistoihin maksuja. Kenen suulla siis Katainen puhui, kun hän kutsui turkkilaiset opiskelijat Suomeen ilmaisen aterian äärelle? Ei ainakaan Suomen nimissä.

Edellä sanottu pätee sellaisenaan myös kaikkeen muuhun maahanmuuttoon;
maahanmuutto riistää kehitysmailta niiden potentiaalin koskaan kehittyä.

Nyt tietysti joku ajattelee, että ne tänne tulevat olisivat yksittäistapauksia. Pitää muistuttaa, että ne viiden euron pitseriatkin ovat yksittäistapauksia -- ja siitä huolimatta kapitalistit hyökkäävät niitä vastaan. Jos siis Suomessa ei sallita halpoja pitsoja kapitalistisiin arvoihin vedoten, niin silloin ei todellakaan pidä antaa ilmaisia aterioita ulkomaalaisillekaan.
Varsinkin siksi, että ne maksavat maltaita suomalaisille. Kataisella ja muilla hänen ympärillään kiehnäävillä on jokin kumma luulo, että se ei maksa mitään kellekään, kun heittellään holtittomasti valtion rahoja ympäri maailmaa!

Ei kommentteja: