maanantai 23. huhtikuuta 2012

Antikapitalistinen Katainen halventaa ulkomaalaisia

Tapahtui niinä aikoina, jolloin Suomi avasi ovensa kaikelle maailmalle.

Sen seurauksena valtio alkoi jakaa oppilaitoksille tukea nuppiluvun mukaan; mitä enemmän opiskelijoita sitä enemmän valtiolta rahaa. Kivaa. Siitäkös syntyi lystikäs meno kaikkialla Suomessa. Jalasjärvelläkin hypittiin riemusta. Mutta sitten tuli tenkkapoo; Suomessa ei ole niin paljoa opiskelijoita, jotta Jalasjärvi voitaisiin täyttää valtion ilmaisella rahalla. Jalasjärveläisten ilmeet maatuivat :(

Sitten joku huusi: HEUREKA! Tuolla kaukana on manner nimeltä Afrikka ja siellä ihmisiltä puuttuu koulutus, koska niiden maiden asukkaat eivät ole itse osanneet rakentaa yhteiskuntia. Mitäs, jos tuotettaisiin puoli Afrikkaa tänne, niin kyllä Katainen kiittää ja maksaa meille, eikä afrikkalaisten tarvitse itse kehittää oppilaitoksiaan?
Ehdotus oli outo uusi. Mutta hyvin pian ihmiset huomaisivat hymyilevänsä, koska yksi heistä alkoi hymyillä, sillä ihmisten naaman ilmeitä ohjaa älytön peilisolufunktio, joka pakottaa ihmisen naaman virnistelemään lauman johtajan naamaan tahdissa.

Meni muutama vuosi. Joku valtion hallinnossa  kuitenkin alkoi huolestua, että ei perkeles, valtion rahat eivät riitäkään, jos me koulutetaan ilmaiseksi ulkomaalaisia. Niin valtio alkoikin perimiään rahoja takaisin. Oppilaitoksiin syntyi kaamea paniikki, koska eihän heillä enää ollut niitä rahoja, sillä niillä oppilaitokset olivat palkanneet taloihinsa lisää unelma-ammattilaisia ja korottaneet omia palkkojaan.
IL, 16.10. 2011: MTV3: Lisää oppilaitoksia kiinni tarkastuksessa - valtiontuet takaisinperintään
IL, 10.6. 2010: Jo kolmannelta koulutuskeskukselta karhutaan miljoonia
YLE 26.3. 2012: Suomi sulkee ovensa köyhimmiltä opiskelijoilta

Rikkaat perustelevat huimat palkkansa sillä, että kun rikkaille menee tosi hyvin, niin siitä tippuu sitten köyhillekin jotakin. Rikkaat ja köyhät kuitenkin pitää pitää erillään. Miten tämä liittyy yllä olevaan?


Siten se liittyy yllä olevan, että jos Suomi on rikkaiden mukaan rikas maa, niin sen ideologian mukaan Suomesta pitää pitää yhtä hyvä huolto kuin rikkaistakin. Eiväthän rikkaatkaan jaa rahaansa köyhille, vaan vain murusia, joita sattuu tahattomasti tippumaan rikkaiden pöydiltä! Rikas voi toki sijoittaa rahojaan, mutta vaatii sijoittamisesta itselleen hyvää tuloa.


Ei ole oikein, että samalla kun rikkaat vaativat valtiota kohtelemaan rikkaita silkkihansikkain, niin saamaan aikaan rikkaat vaativat valtiota tuhlaamaan veronmaksajien rahat muiden maiden köyhien hyysäämiseen. Hyvin pian siitä tulee pää vetävän käteen, kuten tapahtui noiden oppilaitosten kohdalla, jotka houkuttelivat massoittain afrikkalaisia opiskelemaan  Suomeen, koska valtio jakoi ilmaista rahaa oppilaitoksille sitä enemmän mitä enemmän oppilaitoksiin saatiin oppilaita.

Sitten on vielä kokoomuspääministeri, joka julistaa ulkomailla suureen ääneen:
Tulkaa opislemaan Suomeen,
koska opislelu täällä on ilmaista!

Yhteenveto:
1. Valtio joutuu rahan puutteen tähden rajoittamaan ulkomaalaisten opiskelijoiden tuloa Suomeen

2. Valtio joutuu rahan puutteen tähden supistamaan koulujen oppilaitosten saamaa rahamäärää

3. Rikkaat eivät jaa rahaa ilmaiseksi, vastikkeetta

4. Mutta Katainen se vaan haluaa jakaa hänelle uskottua rahakasaa holtittomasti kaikkialle ja kouluttaa ilmaiseksi koko maailman

5. Mutta, rikkaiden ja kokoomuksen opin mukaan valtion tulee huolehtia ensisijassa vain rikkaista.

On muuten kumma juttu, etteivät rikkaat pysty ymmärtämään ihmisarvoa; Katainen esimerkiksi ei halua, että Turkin tai jonkun muun maan opettajilla olisi töitä, koska Katainen haluaa tuhlata valtion rahat tuottamalla Suomeen ihmisiä., jotka eivät edes arvoiltaan ole Suomeen sopivia.

Tuollainen on erittäin itsekästä. Katainen luulee, että turkkilainen koulutusjärjestelmä on täysin ala-arvoinen, ja ettei Turkin tarvitse työllistää omia opettajiaan! Tämä ensinnä.
Toiseksi tulee juuri se, ettei Kataisen toiminta ole minkäänlaisessa suhteessa Kokoomuksen kapitalistiseen arvomaailmaan, jonka mukaan rikkaiden tulee ensisijassa pitää huolta omista asioistaan -- joka muuten vaatii sitä, että rikkaiden tulee kohdella Suomea rikkaana maana, eli Kokoomuksen opin mukaan Suomi pitää pitää rikkaana  -- jotta rikkaalta Suomelta sitten voisi tahattomasti tippua jotakin muruja muille.

Kataisen toive ilmaisopiskelijoista on vastoin Walhroosin toivetta:
IL, 18.4. 2012: Wahlroos laukoi A-studiossa:Yliopistojen lukukausimaksut välttämättömiä

Edellisen kerran, kun yksi rikas kävi Suomesta Lähi-Idän seutuvilla,
niin siellä kirjoitettiin lehdissä näin: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas

Blogi: Katainen myy euron pitsoja

Ei kommentteja: