torstai 12. huhtikuuta 2018

Puhdas luonto on historiaa

Ihmiskunnan ja koko luomakunnan pahin vihollinen on suvaitsevainen ihminen.
Ihmisten hillitön lisääntyminen aiheuttaa kaikki muut ongelmat, kuten ilmastonmuutoksen, ruokapulan, maahanmuutto-ongelmat, vesien saastumisen ja pohjavesien uppoamisen.

IS, 8.6. 2018: Välimerestä on tulossa valtava muovimeri – vaarantaa myös ihmisten terveyden.
IL, 8.6. 2018: Tutkimus: Mikromuovi ei ole vain Itämeren ongelma - kaupungit laskevat tavaraa myös järviin.
YLE, 8.6. 2018: Välimerestä tulossa muovimeri – jopa 40 prosenttia muoviroskista aiheutuu turismista.

Me emme enää koskaan tule saamaan puhdasta luontoa takaisin, vaan luonto myrkyttyy ja saastuu jatkuvasti yhä nopeampaan tahtiin mitä enemmän ihmisiä hyysätään ja annetaan niiden paeta itse aiheuttamiaan olosuhteita.

Poliitikoilta pitäisi kieltää kaikenlaiset ilmasto- ja ympäristökokoukset, jos he eivät tajua, että ennen ympäristöhöpinöitä poliitikoiden pitäisi perustaa lisääntymiskomissio, joka sallisi lisääntymisen vain työssäkäyville, jotka ovat kiitettävästi läpäisseet peruskoulun.
Kun lisääntyminen olisi sallittu vain koulunsa hyvin käyneille työtä tekeville ihmisille, niin silloin tietysti jokainen lapsia tahtova haluaisi tehdä työtä, jolloin mitään SOTEa, maakuntauudistusta ja aktivointimalleja ei voisi edes ajatella.
Ja rajat heti kiinni ja passit takaisin, koska ei olla koskaan kuultu, että passin kanssa rajat ylittävät olisivat valittaneet passin olevan hankala juttu.
Lisääntymiskomissio voisi steriloida jokaisen, joka sanoo jotain asiaa hankalaksi, sillä sellainen asennehan todistaa ihmisen olevan luonteeltaan kelvoton sivistykselliseen maailmaan ja jälkeläisen vanhemmaksi.

Tuntuu silti, ja se on sitä, että suvaitsevaisilta puuttuu täydellisesti suhteellisuuden taju. Pelkästään Intiassa elää vähintään satamiljoonaa ihmistä surkeammissa olosuhteissa, mistä nämä Afrikasta saapuvat "pakolaiset" ovat paenneet Suomeen, joten suhteellisuuden tajuinen tietysti ottaisi ensin nuo satamiljoonaa intialaista Suomeen ennen kuin päästäisi erittäin hyvinvoivilta näyttäviä afrikkalaisia tänne.
Melkoisia luukasoja näkyy televiosiossa, kun näytetään Intian köyhälistöä, mutta kun näytetään suomalaisissa vastaanottokeskuksissa oleskelevia pakolaisia, niin hehän ovat kuin toisesta todellisuudesta, kuten ovatkin.

Suvaitsevaisuus ja suhteellisuudentaju ovat ekslusiivisia.
Onneksi suvaitsevaisilta puuttuu totaalisesti suhteellisuuden taju, koska suvaitsevaisuus yhdistettynä suhteellisuuden tajuun saisi aikaan sen, että Suomessa olisi nykyään sata miljoonaa hyvin sikiävää intialaista.

HS, 7.4. 2018: Biohajoava muovi pitäisi kieltää kuluttajilta kokonaan.
B, 11.4. 2018: Linkkilista-Ylikulutukseen ei tarvita aivoja.
YLE, 16.7. 2017: Kaljatölkki nokassa, siima räpylässä ja roskaruoan turmelema varis – näin roskaaminen vaikuttaa luonnoneläimiin.

Ei kommentteja: